Весић: Све школе и вртићи добиће видео-надзор повезан са МУП-ом

фебруар 12 14:49 2018

Градски менаџер Београда Горан Весић изјавио да је политика градске управе да све школе, а затим и предшколске установе имају видео-надзор повезан са МУП-ом.

Након посете Основној школи “Филип Филиповић” у Београду, на којој је санирана фасада, Весић је рекао да је претходно завршена замена подова у школи, реконструкција тоалета, као и да је обновљена ограда и уведен видео надзор.

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић рекао је да је вредност радова у тој школи била нешто већа од 21 милион динара, а да је средства обезбедило министарство на чијем је челу.

Шарчевић је, такође, рекао да је “стара дама” добила ново рухо и да је то само почетак улагања.

“Данас смо разговарали и о неким новим правцима улагања, средјивању простора за слободне активности и изградњу информатичког центра за све вождовачке школе”, казао је Шарчевић.

Извор: Б92

  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.