Проглашени победници STABILO конкурса „Пиши Деда Мразу”

Драга децо, ви који сте писали, драги родитељи, васпитачи, учитељи, ви који сте нам слали радове своје деце – ХВАЛА!

Хвала на уложеном труду, на томе што сте се на STABILO наградни конкурс одазвали у тако великом броју да смо ангажовали све Деда Мразове патуљке да нам помажу у читању радова. Зато немојте бити љути ако Деда ове године мало закасни, морао је све поклоне да пакује сам!

Хвала и на томе што сте били тако креативни, маштовити и скромни у својим жељама.

Стигло нам је више од 1.000 писама. Све смо прочитали. Сузили избор на 100, поново читали и коначно, уз велики напор изабрали победнике – њих три (или троје). У томе су нам помогле и колеге из STABILO Србија, који су и осмислили овај конкурс и припремили награде за најбоље.

Док смо бирали, биле су нам важне три ствари – да је писмо маштовито, да се у њему може осетити искрена дечја жеља и да је дете уложило труд и украсило свој рад.

Оно што желимо да напоменемо, као савет за неке наредне конкурсе овог типа – деца треба да пишу читко и крупно, а фотографије да буду јасне. Многе радове нисмо успели да прочитамо јер су фотографије биле лоше, а слова ситна.

И да не дужимо превише јер знамо да сте нестрпљиви, ево победника и њихових радова:

1. Аутор: Сара Тодоров, 3. разред ОШ „Олга Петров Радишић” из Вршца, учитељица: Даница Киш

2. Аутор: Лена Лукић, предшколац ПУ „Каја” Љиг, издвојено одељење Живковци, васпитач: Кристина Зечевић

dav

3. Аутор: Милена Милојевић, 2. разред ОШ „Кнез Лазар” Велики Купци, рад шаље отац Слободан Милојевић

Поред ова три, стигло је мноштво других писама, цртежа, песмица који заслужују да буду објављени. Ми их не можемо све објавити, али ћемо изабрати неколико и они ће се наћи на нашем сајту.

Додела награда победницима биће одмах након празника, а Деда Мраз ће их са пакетићима чекати у тржном центру Delta City. Да подсетимо, награде су веома вредни пакетићи, препуни школског прибора добро познатог произвођача STABILO.

Очекујте фотографије са доделе. Победницима честитамо, а остале позивамо да се и даље одазивају на наше конкурсе.

Срећну и радошћу обојену нову 2019. желе вам STABILO и Зелена учионица!