101 шкакљиво дечје питање (и како на њих одговорити)

15 октобра, 2017

Ако су деца већ почела да вам постављају незгодна питања, онда не треба нико да вам говори колико вам је ова књига потребна. Ако још нису – не чекајте да тај тренутак дође, него се припремите на време.
Зашто девојчице немају пишу?
Зашто девојчицама расту груди?
Ко је био први човек који је имао секс?
Шта је то кондом?
Да ли се деца могу направити без секса?
Ово је само пет од хиљаду анонимних питања која су основци записивали на цедуље и одлагали у кутије. Аутори књиге Објасни ми одабрали су 101 изузетно занимљиво и искрено питање и на њих у књизи одговорили. Ово није приручник какав сте навикли да виђате у књижарама. Ово је књига за мало већу децу и родитеље која одговара на сва питања која деца имају о сексу и без проблема их постављају.
Ми имамо један примерак и доделићемо га оном ко буде најмаштовитији у одговору на питање:

Зашто се љубав осећа у стомаку?

Најмаштовитији одговор, и са остављеним пуним именом и презименом и имејл адресом у форми за попуњавање осваја књигу, осваја књигу. Коментаре пишите на овој страници, испод текста (не на ФБ), а све ћемо их објавити сутра, 15.10, после 21 час, а одмах након тога и прогласити победника на нашој ФБ страни.
Срећно!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


4 коментара на "101 шкакљиво дечје питање (и како на њих одговорити)

 1. Vesna S. каже:

  Kad zaleprsaju leptirici golicaju nas iznutra, zato se ljubav oseca u stomaku :).

 2. Милена Ничевски каже:

  Љубав се осећа у стомаку, јер је то заштићено, посебно место у телу, место где настаје и расте беба, дакле, љубав настаје и расте у стомаку!

 3. Marija Lončar каже:

  Zato sto hranu vari stomak, a ljubav je vrsta hrane….hrana za dusu…zato ljubav osecamo stomakom.

 4. Filip Pešić каже:

  U mom slucaju, na nekoliko razlicitih situacija(upoznavanje vec sadasnje supruge, rodjenje cerke, saznanje da smo opet trudni…) progutam onu cuvenu “knedlu” koja je verovatno puna uzburkanih i lepih osecanja i onda ona dospe u stomak gde pukne i rasprsi se u hiljadu “leptira” koji onda krenu da luduju. To je moje misljenje zbog cega osecamo ljubav i leptire u stomaku 🙂

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама