101 škakljivo dečje pitanje (i kako na njih odgovoriti)

15 oktobra, 2017

Ako su deca već počela da vam postavljaju nezgodna pitanja, onda ne treba niko da vam govori koliko vam je ova knjiga potrebna. Ako još nisu – ne čekajte da taj trenutak dođe, nego se pripremite na vreme.
Zašto devojčice nemaju pišu?
Zašto devojčicama rastu grudi?
Ko je bio prvi čovek koji je imao seks?
Šta je to kondom?
Da li se deca mogu napraviti bez seksa?
Ovo je samo pet od hiljadu anonimnih pitanja koja su osnovci zapisivali na cedulje i odlagali u kutije. Autori knjige Objasni mi odabrali su 101 izuzetno zanimljivo i iskreno pitanje i na njih u knjizi odgovorili. Ovo nije priručnik kakav ste navikli da viđate u knjižarama. Ovo je knjiga za malo veću decu i roditelje koja odgovara na sva pitanja koja deca imaju o seksu i bez problema ih postavljaju.
Mi imamo jedan primerak i dodelićemo ga onom ko bude najmaštovitiji u odgovoru na pitanje:

Zašto se ljubav oseća u stomaku?

Najmaštovitiji odgovor, i sa ostavljenim punim imenom i prezimenom i imejl adresom u formi za popunjavanje osvaja knjigu, osvaja knjigu. Komentare pišite na ovoj stranici, ispod teksta (ne na FB), a sve ćemo ih objaviti sutra, 15.10, posle 21 čas, a odmah nakon toga i proglasiti pobednika na našoj FB strani.
Srećno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


4 komentara na "101 škakljivo dečje pitanje (i kako na njih odgovoriti)

 1. Vesna S. kaže:

  Kad zaleprsaju leptirici golicaju nas iznutra, zato se ljubav oseca u stomaku :).

 2. Milena Ničevski kaže:

  Ljubav se oseća u stomaku, jer je to zaštićeno, posebno mesto u telu, mesto gde nastaje i raste beba, dakle, ljubav nastaje i raste u stomaku!

 3. Marija Lončar kaže:

  Zato sto hranu vari stomak, a ljubav je vrsta hrane….hrana za dusu…zato ljubav osecamo stomakom.

 4. Filip Pešić kaže:

  U mom slucaju, na nekoliko razlicitih situacija(upoznavanje vec sadasnje supruge, rodjenje cerke, saznanje da smo opet trudni…) progutam onu cuvenu “knedlu” koja je verovatno puna uzburkanih i lepih osecanja i onda ona dospe u stomak gde pukne i rasprsi se u hiljadu “leptira” koji onda krenu da luduju. To je moje misljenje zbog cega osecamo ljubav i leptire u stomaku 🙂

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama