ЗАБАВА: 6 особина које говоре да је особа памтена

27 фебруара, 2016
Иако се не сматрате интелектуално супериорном особом можете поседовати многе карактеристике људи високе интелигенције. Испоставило се да многи људи који су сматрани генијима имају заједничке црте личности, ево неких од њих.
Elitedaily наводи да уколико и ви имате неке од следећих особина могуће је да сте паметнији него што сте мислили: 🙂
 
1. Радознали сте по питању свега
Да ли се често интересујете и читате о различитим темама? Пратите блогове и претражујете на интернете теме и одговоре на питања која вам се јављају у глави? Склони сте малим експериментима како бисте видели исход, чак и ако су у питању зачини у рецепту за омиљено јело? Генији су природно радознали људи и често формулишу питања у глави, а затим траже одговоре.
2. Причате сами са собом
О овој теми смо већ писали и предочили да иако вас други задиркују то само значи да ваш мозак све време ради и процесуира идеје кроз дијалог. Што је интензивни тај процес, већа је вероватноћа да ћете мумлати сами са собом.
3. Стално читате
Многи људи воле да читају. Генији су скоро опседнути тиме. Неки изузетно интелигентни људи фокусирају се на један жанр. Други конзумирају тематику разних области. Без обзира на тему, уколико су ваше полице пуне, а ви само довлачите штиво, тешко сте загазили у категорију генија.
4. Уживате у искушавању сопственог интелекта
Волите игре логике, квизове и тестове интелигенције? Ако је тако имате барем једну заједничку ствар са особама високог IQ-а. Разликоваћете се док решавате судоку од оних који у слободно време проверавају нотификације друштвених мрежа.
5. Заборавни сте
Постоји нешто у оном ’расејани професор’. Интелигентни појединци су често преоптерећени мислима у њиховом уму са много интензивних и компликованих ствари. Постали су преокупирани својим идејама. Као резултат тога јавља се одагнавање здраворазумских мисли.
6. Бринете и превише размишљате о стварима
Помислили бисте да су генији пуни самопоуздања, јер, побогу, они су генији. Заправо они су пуни сумње. Знају да одговори и истина нису црно-бели. То може да доведе до губитка самопоуздања и осећаја недовољности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "ЗАБАВА: 6 особина које говоре да је особа памтена"

  1. Djordje каже:

    A zapravo je 5 osobina u stvari 6 osobina…Ili ste vi zaboravni 🙂 ii ja previse previse razmisljam o stvarima 🙂

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама