Ako tražite originalan poklon za rođenje deteta ili za budućeg prvaka, pogledajte naš predlog

maj 22, 2022

Kad su u pitanju deca, nije teško pronaći priliku i razlog da im se nešto pokloni. Rođendan, pa Nova godina, pa kako propustiti Božić i Uskrs? Zubić vila takođe mora da dođe, makar da bi ostavila neku sitnicu. I obično su to pokloni kojima će se deca obradovati, ali vrlo često na njih brzo zaboraviti.

Ipak, tri su prilike kad se trudimo da im poklonimo nešto stvarno bitno. Nešto što će im ostati kao draga uspomena ili makar što će dugo i rado koristiti. Te prilike su, naravno, rođenje, prvi rođendan i polazak u školu.

Za dve od tri važne prilike, Kreativni centar je pripremio dve predivne poklon-kutije koje sadrže po četiri odlične knjige namenjene baš rođenju deteta i polasku u školu! Ukupna cena svakog kompleta snižena je za 30%, a uz kupovinu dobijate i posebno dizajniranu čestitku.

Poklon za bebu

Dobro, priznajemo. Ovo je pomalo poklon za mamu i tatu. U kompletu POKLON ZA BEBU nalaze se četiri izdanja koja će biti prava podrška za svaku porodicu u koju je stigla beba. Komplet sadrži priručnik za roditelje Prva godina u džepu koji će pomoći mladim majkama i očevima da što lakše i što bezbrižnije prođu kroz period od bebinog prvog plača koji se začuje po dolasku iz porodilišta do detetove prve godine. U knjizi se nalaze saveti o tri najvažnija aspekta odgajanja deteta u toku prve godine: o ishrani, o tome kako obezbediti bebin zdrav emocionalni razvoj i o igri kao značajnom podsticaju razvoja. U ovom kompletu je i radosnica u stihu Baš je dobro roditi se, knjiga za kupanje Hop-pljus! koja pod vodom menja boju, kao i Razvojna mapa koja sadrži pregled osnovnih prekretnica u mentalnom razvoju deteta od rođenja do sedme godine. Uz pomoć ove mape roditelji će tačno znati šta da očekuju od svog deteta i čime ga mogu opteretiti u raznim razvojnim dobima.

Poklon za prvaka

U kompletu POKLON ZA PRVAKA nalaze se četiri knjige koje mogu biti od velike pomoći deci i roditeljima u toku priprema za polazak u školu i tokom celog prvog razreda. Polazak deteta u prvi razred predstavlja važan događaj u životu čitave porodice. Nažalost, često je praćen strahovima i nedoumicama i deteta i roditelja. Priručnik Mama i tata polaze u školu pomoći će i roditeljima i detetu da se pripreme za taj važan trenutak u životu svake porodice. Deo kompleta je i knjiga Pevamo i učimo engleski (uz koju ide i CD). Deca će uz zabavne i ritmične pesme iz ove knjige započeti učenje jezika, dok će uz knjigu Misli, pa smisli uspeti da savladaju prve korake u učenju matematike. U ovom kompletu nalazi se i Superdžinovska bojanka SELO, neobičnog formata, dužine metar i po kada se raširi, koja se može staviti na pod ili na sto kako bi dete u društvu drugara ili s članovima porodice moglo da boji crteže. Ispresavijanu bojanku dete može da boji, stranu po stranu, i kad nije kod kuće, na primer, dok putuje (u kolima, vozu, avionu itd), u parku ili na plaži. Kada oboji sve crteže, raširena bojanka postaće zanimljiv poster.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama