Деца из Србије која уче менталну аритметику по Брејнобрејн методи постигла велики успех на светском такмичењу

Деца која уче менталну аритметику по Брејнобрејн методи из 13 градова широм Србије, постигла су велики успех на 7. светском такмичењу одржаном 29.01.2022.

Међу 23537 учесника из 72 земље света, млади такмичари из Србије су освојили 20 шампионских трофеја, 63 златне медаље и 131 сребрну медаљу!

„Искрене честитке за нашу одважну децу и за њихове родитеље чија је подршка апсолутна и незаменљива! Браво за децу која знањем мењају свет,“ рекла је након успешно реализованог такмичења директорка Брејнобрејн Србија Марија Илиеска.

Боје Србије на овогодишњем светском БоБ Фестивалу знања, који је због пандемијских ограничења одржан онлајн „бранили су“ следећи градови: Београд – едукативни центри Арена, Белвил, Баново Брдо, Стари Град, Врачар, Видиковац, Вишњичка Бања, Железник и Земун, затим Бор, Инђија, Кикинда, Ниш, Нови Сад, Обреновац Панчево, Пожаревац, Петровац на Млави, Врање, Зајечар и Зрењанин.

BrainOBrain је лидерска дечија образовна платформа која је током 18 година са успехом трансформисала више од 2 милиона деце широм света. BrainOBrain често називају и најуспешнијим пионирским подухватом који је прерастао у разгранату мрежу институција у којима се са децом ради на развоју интелектуалних и животних вештина примењујући менталну аритметику, мултитаскинг и НЛП – неуролингвистичко програмирање. Програм развија фокус, концентрацију, пажњу, фотографско памћење, истрајност, перцепцију, визуелизацију, развој комуникацијских вештина, критичко размишљање, емпатија и свест о емоцијама. Пореклом из Индије, Браинобраин постоји на сваком континенту у свету, а од септембра 2016. године у Београду и многим другим градовима у Србији. Све више малишана успешно савладава школске и животне задатке и изазове захваљујући овој иновативној методи.