Deco, pišite Deda Mrazu i osvojte vredne paketiće za sebe i svoje učitelje ili vaspitače

4 decembra, 2018

Draga deco, STABILO i Zelena učionica vas pozivaju:

Pišite Deda Mrazu i osvojte vredne i kreativne paketiće (za sebe i svoje učitelje ili vaspitače)!

Znamo da ste čitave godine bili dobri. Znamo da ste slušali mamu i tatu. Znamo i da ste skupljali igračke, nameštali krevet, bili dobri u školi i vrtiću, pomagali kod kuće. Delili igračke sa bratom ili sestrom. Sve to znamo. Ali nismo sigurni da li je Deda Mraz to dobro video, pa ne bi bilo loše podsetiti ga. Njegovu adresu sigurno znate, on živi u dalekoj Laponiji, zato mu na vreme napišite jedno pismo. Neka bude kreativno, veselo, šareno, iskreno. Obavezno ga bogato ukrasite, najbolje STABILO bojama jer će tako sigurno biti najlepše. Napišite mu sve to što možda nije video i navedite razloge zbog kojih ste zaslužili poklone i ove Nove godine.

Ta pisma, pre nego što pošaljete, dajte svojoj učiteljici (ili učitelju) ili roditeljima i recite im da ih obavezno fotografišu i pošalju na imejl adresu dedamraz@zelenaucionica.com. Mi ćemo ih onda pregledati i pomoći Deda Mrazu da odabere ona najlepša i adekvatno ih nagradi. Biće to divni i vrlo vredni paketići puni najkvalitetnijeg školskog pribora koje je obezbedio STABILO. Moći ćete da uživate u praznicima i budete kreativni, a ostaće sasvim dovoljno i za školske obaveze koje vas čekaju do kraja ove školske godine. Jer, poznato je da STABILO ima najkvalitetnije boje i flomastere koji mogu trajati i do 10 godina. A za ovu priliku odlučili su da za trud nagrade i učitelje i vaspitače čiji đaci osvoje nagrade, i to svojim najkvalitetnijim naliv-perima.
Obavezno kažite učiteljima i roditeljima da obrate pažnju na propozicije konkursa, a one su sledeće:

 • Šaljite nam fotografije pisama Deda Mrazu (mora se jasno videti celo pismo, kao i tekst pisma);
 • Autori mogu biti predškolci i učenici prva četiri razreda osnovne škole;
 • Na samom konkursu učestvuju punoletna lica (roditelj ili učitelj). U prijavi mora biti navedeno ime deteta (autora pisma), razred i ime učitelja ili roditelja, kao i ime mesta i škole koju dete pohađa.
 • Svi sastavi šalju se u .jpg formatu, na adresu dedamraz@zelenaucionica.com
 • Rok za slanje fotografija je 26.12.2018.
 • Sva pisma moraju biti autorska dela (nikako preuzeti sa interneta ili iz nekih drugih izvora)
 • Sajt Zelena učionica zadržava dalja autorska prava nad svim pristiglim fotografijama (uz obavezu navođenja imena autora)
 • Odabrana pisma biće objavljena na našem sajtu, po završetku konkursa.

Najkreativniji mališani, njih troje, dobiće priliku da im paketić uruči lično Deda Mraz. U slučaju da ne budu u mogućnosti da dođu na dodelu, poklone će Deda poslati poštom.
Pišite, crtajte, bojite i… srećno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Deco, pišite Deda Mrazu i osvojte vredne paketiće za sebe i svoje učitelje ili vaspitače"

 1. Jaca kaže:

  Ocu ajfon x

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama