Девојчице су обично више. И паметније.

децембар 21, 2017

Девојчице су обично више.
И паметније.
О овоме не би требало више да расправљамо.
Тачка.
Сад кад имамо пажњу свих мама синова које су се наљутиле због наслова, и мама ћерки којима се овакав наслов можда допао, можемо да вам представимо једну нову и занимљиву причу о деци, одрастању и пубертету. О оном периоду када деца почињу да вас избегавају, а ви да се питате где сте то погрешили.
Роман „Девојчице су обично више” написао је Роберт Такарич, професор и педагог драме, драмски писац и писац за децу. Радећи са децом приметио је управо то, да су девојчице у неком петом и шестом разреду заиста више од дечака. Али, ово није само роман о томе да девојчице улазе у пубертет пре дечака, него и о кошарци, другарству и ономе што ће се десити кад љубавно писмо напише – Дарко Коњ.
Аутор у књизи прати кошаркашице на спортској олимпијади и све оно што им се на том необичном путовању дешава.
У сваком случају, урнебесна и дирљива прича аутора који одлично познаје лепоту и проблеме одрастања и уједно сјајан новогодишњи поклон за девојчице које тек улазе у пубертет.
Коментаришући пубертет, Роберт каже да кроз овај период живота ипак најбоље прођу – штребери, без обзира на висину и тежину. Они на време сазревају, више се нервирају и кад пубертет прође, некако су одрасли.
Зато, позивамо сву децу да на време постану штребери, исплатиће им се на много начина!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама