Devojčice su obično više. I pametnije.

21 decembra, 2017

Devojčice su obično više.
I pametnije.
O ovome ne bi trebalo više da raspravljamo.
Tačka.
Sad kad imamo pažnju svih mama sinova koje su se naljutile zbog naslova, i mama ćerki kojima se ovakav naslov možda dopao, možemo da vam predstavimo jednu novu i zanimljivu priču o deci, odrastanju i pubertetu. O onom periodu kada deca počinju da vas izbegavaju, a vi da se pitate gde ste to pogrešili.
Roman „Devojčice su obično više” napisao je Robert Takarič, profesor i pedagog drame, dramski pisac i pisac za decu. Radeći sa decom primetio je upravo to, da su devojčice u nekom petom i šestom razredu zaista više od dečaka. Ali, ovo nije samo roman o tome da devojčice ulaze u pubertet pre dečaka, nego i o košarci, drugarstvu i onome što će se desiti kad ljubavno pismo napiše – Darko Konj.
Autor u knjizi prati košarkašice na sportskoj olimpijadi i sve ono što im se na tom neobičnom putovanju dešava.
U svakom slučaju, urnebesna i dirljiva priča autora koji odlično poznaje lepotu i probleme odrastanja i ujedno sjajan novogodišnji poklon za devojčice koje tek ulaze u pubertet.
Komentarišući pubertet, Robert kaže da kroz ovaj period života ipak najbolje prođu – štreberi, bez obzira na visinu i težinu. Oni na vreme sazrevaju, više se nerviraju i kad pubertet prođe, nekako su odrasli.
Zato, pozivamo svu decu da na vreme postanu štreberi, isplatiće im se na mnogo načina!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama