Dragi očevi, fotografišite je! Nju, majku svoje dece.

novembar 15, 2018


Znam da baš u ovom trenutku držite svoj telefon. Verovatno vam je telefon uvek u ruci ili pri ruci. Pa svima nam je. Zato, učinite uslugu svojoj deci i njihovoj majci i – fotografišite je. Nju. Majku svoje dece. Ljubav svog života. Onu koja tako predano radi zajedno sa vama da bi porodica bila na okupu i srećna. Da bi bila upravo to što jeste. Slikajte je češće.
Pre neki dan sam gledala fotografije na svom telefonu i shvatila da imam tonu slika svog muža sa decom, ali da ima jedva poneka na kojoj sam i ja. I za to sam sama kriva. Ili sam uvek iza kamere ili ne želim da me krišom slika. Zato što uvek mislim kako nisam dovoljno lepa, sređena, ili kako će uhvatiti loš ugao. Kao da je to važno.Ako se valja po podu sa decom ili im pomaže oko domaćeg, fotografišite.

Fotografišite.
Možda zvuči grubo, preterano, nezamislivo, ali jednog dana ni nje neće biti i sve što će deci ostati biće uspomene.
Zato, fotografišite.
Fotografišite da se zabeleži sva ljubav koju je za njih od prvog dana imala. Fotografišite da se uvek sete kako je bila tu za njih. Fotografišite da se ne zaboravi koliko je divna. Nije važno da li joj je kosa čista, da li je u pidžami ili kecelji, molim vas, fotografišite.
Priredila: Aleksandra Cvjetić
Izvor: mother.ly

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


2 komentara na "Dragi očevi, fotografišite je! Nju, majku svoje dece.

  1. Aleksandra kaže:

    Ovaj tekst ce procitati uglavnom mame. 🙂

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama