Драги очеви, фотографишите је! Њу, мајку своје деце.

15 новембра, 2018


Знам да баш у овом тренутку држите свој телефон. Вероватно вам је телефон увек у руци или при руци. Па свима нам је. Зато, учините услугу својој деци и њиховој мајци и – фотографишите је. Њу. Мајку своје деце. Љубав свог живота. Ону која тако предано ради заједно са вама да би породица била на окупу и срећна. Да би била управо то што јесте. Сликајте је чешће.
Пре неки дан сам гледала фотографије на свом телефону и схватила да имам тону слика свог мужа са децом, али да има једва понека на којој сам и ја. И за то сам сама крива. Или сам увек иза камере или не желим да ме кришом слика. Зато што увек мислим како нисам довољно лепа, сређена, или како ће ухватити лош угао. Као да је то важно.Ако се ваља по поду са децом или им помаже око домаћег, фотографишите.

Фотографишите.
Можда звучи грубо, претерано, незамисливо, али једног дана ни ње неће бити и све што ће деци остати биће успомене.
Зато, фотографишите.
Фотографишите да се забележи сва љубав коју је за њих од првог дана имала. Фотографишите да се увек сете како је била ту за њих. Фотографишите да се не заборави колико је дивна. Није важно да ли јој је коса чиста, да ли је у пиџами или кецељи, молим вас, фотографишите.
Приредила: Александра Цвјетић
Извор: mother.ly

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


2 коментара на "Драги очеви, фотографишите је! Њу, мајку своје деце.

  1. Aleksandra каже:

    Ovaj tekst ce procitati uglavnom mame. 🙂

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама