Други нацрт каталога радних места и звања у јавном сектору

8 јануара, 2016

Министарство државне управе и локалне самоуправе је, након спроведеног другог круга јавних консултација на Нацрт каталога радних места и звања у јавном сектору, у сарадњи са ресорним министарствима припремило Други нацрт каталога радних места и звања.
Други нацрт је припремљен након размотрених свих сугестија и коментара које су у периоду јавних  консултација од августа до новембра достављени МДУЛС и ресорним министарствима. Овим путем желимо да се захвалимо свима који су нам се обратили и укључили у овај процес, јер су тиме допринели изради квалитетнијег документа.
Позивамо вас да и даље достављате своје коментаре, предлоге и сугестије писаним путем на адресу reformauprave@mduls.gov.rs до 25. јануара 2015. године.
Молимо вас да коментаре шаљете са назнаком на који подсистем јавног сектора се односе коментари. 
 

Погледајте: Смренице за израду каталога радних места и звања у јавном сектору

ПОГЛЕДАЈТЕ Други нацрт каталога  радних места и звања

 
Извор: mpn.gov.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Други нацрт каталога радних места и звања у јавном сектору"

  1. Katarina Ciric каже:

    Kod nas je zastupljeno da fizioterapeuti rade samo u specijalizovanim bolnicama i centrima.Nazalost ima nas mnogo bez posla i ne mozemo ga lako pronaci.Misljenja sam da se i u predskolske ustanove i skole treba ubaciti ovo zvanje,jer sve je vise dece sa deformitetima,a sto nazalost casovi fizickog ne mogu da sprece.Tako bi se rasteretile i ustanove od skolske dece,a deca bi imala program vezbi za prevenciju i smanjenje deformiteta u najbitnijem periodu tj dok se razvijaju i rastu.Ne znam kome se obratiti sa ovim predlogom,pa sad kada sam ovo videla,eto cisto sam iznela svoje misljenje.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама