Edukini vebinari za profesore razredne i predmetne nastave

22 marta, 2022

Mnogi od vas su tokom proteklih godina imali prilike da uživo učestvuju na predstavljanjima Edukinih udžbenika. Eduka nastavlja u istoj tradiciji, ali sada onlajn, kroz seriju vebinara na kojima će vam urednici i autori ove izdavačke kuće pružiti priliku da se upoznate sa štampanim i digitalnim udžbenicima, priručnicima za nastavnike, sa materijalima za Gugl učionicu, kao i sa svim ostalim vidovima stručne podrške koja je dostupna korisnicima Edukinih izdanja.

Juče je održan vebinar na kom su predstavljeni novi udžbenici iz Tehnike i Tehnologije za 7. i 8. razred, autora Zorana Lapčevića. Snimak vebinara možete pogledati na OVOM LINKU, a naš intervju sa prof. Lapčevićem na temu značaja ovog predmeta za dečji razvoj možete pročitati OVDE.

Narednih dana očekuje nas još vebinara. U sredu, 23.3.2022. u 19.30 možete pratiti vebinar na kom će biti predstavljen novi udžbenik za biologiju za 8. razred, čiji je autor Vesna Miletić. Za vebinar se možete prijaviti OVDE

Vesna Miletić je, inače, nastavnica koja decu o mitohondrijama uči kroz skečeve, a intervju s njom pročitajte OVDE.

Takođe, bliži nam se i seminar za profesore srpskog jezika i književnosti. On će se održati 29.3.2022 u 19.30, a o udžbenicima za 8. razred osnovne škole govoriće dr Monja Jović i dr Jelena Žurić. Za ovaj vebinar možete se prijaviti OVDE.

Sve do sad održane vebinare za profesore razredne nastave pogledajte na linku: edukadoo.rs/razredna-nastava, a za predmetnu nastavu: edukadoo.rs/predmetna-nastava/

Na istim stranicama možete pratiti najave za nove vebinare koje će Eduka sigurno organizovati narednih dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama