Едукини вебинари за професоре разредне и предметне наставе

22 марта, 2022

Многи од вас су током протеклих година имали прилике да уживо учествују на представљањима Едукиних уџбеника. Едука наставља у истој традицији, али сада онлајн, кроз серију вебинара на којима ће вам уредници и аутори ове издавачке куће пружити прилику да се упознате са штампаним и дигиталним уџбеницима, приручницима за наставнике, са материјалима за Гугл учионицу, као и са свим осталим видовима стручне подршке која је доступна корисницима Едукиних издања.

Јуче је одржан вебинар на ком су представљени нови уџбеници из Технике и Технологије за 7. и 8. разред, аутора Зорана Лапчевића. Снимак вебинара можете погледати на ОВОМ ЛИНКУ, а наш интервју са проф. Лапчевићем на тему значаја овог предмета за дечји развој можете прочитати ОВДЕ.

Наредних дана очекује нас још вебинара. У среду, 23.3.2022. у 19.30 можете пратити вебинар на ком ће бити представљен нови уџбеник за биологију за 8. разред, чији је аутор Весна Милетић. За вебинар се можете пријавити ОВДЕ

Весна Милетић је, иначе, наставница која децу о митохондријама учи кроз скечеве, а интервју с њом прочитајте ОВДЕ.

Такође, ближи нам се и семинар за професоре српског језика и књижевности. Он ће се одржати 29.3.2022 у 19.30, а о уџбеницима за 8. разред основне школе говориће др Моња Јовић и др Јелена Журић. За овај вебинар можете се пријавити ОВДЕ.

Све до сад одржане вебинаре за професоре разредне наставе погледајте на линку: edukadoo.rs/razredna-nastava, а за предметну наставу: edukadoo.rs/predmetna-nastava/

На истим страницама можете пратити најаве за нове вебинаре које ће Едука сигурно организовати наредних дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама