Издања Креативног центра на попусту до 80%!

21 октобра, 2017

На предстојећем Сајму књига (од 22. до 29. октобра) Креативни центар представиће више од 80 нових књига. Сва издања можете видети ако прелистате њихов каталог, а програм Креативног центра (дружење писаца са читаоцима, промоције књига, радионице, трибине) можете погледати овде.
На главном штанду Креативног центра у Хали 1 очекују вас нова издања и гостовања писаца, на Штанду за велике попусте у Хали 4 наћи ћете одабрана издања с попустима и до 80%, а на Школском штанду у Хали 2 (доњи ниво) очекују вас материјали за школу и вртић, радионице за васпитаче и наставнике и програм LEGO® Education.

Посебно вам скрећемо пажњу на трибину Подстицање читалачког самопоуздања – позивница у прилогу.


Другу годину заредом Креативни центар организује Предшколски дан, с посебним програмом за васпитаче и све запослене у предшколским установама.
На Школском штанду Креативног центра у Хали 2 (доњи ниво) у среду, 25. октобра, одржаће се промоција нових приручника за васпитаче и разговор са ауторима Мирком Дејићем (Предшколац у свету математике), Радмилом Павловић и Наташом Митровић (Цртам, шарам и рукама стварам) и др Мирјаном Марковић, Славицом Томић и Слободанком Дадом Миловановић (Од гласа до слова).

Само на дан промоције на Школском штанду ови приручници биће на попусту од 25%.

Због ограниченог броја места пријава за промоцију је обавезна – пошаљите своје име и презиме, назив установе и град из којег долазите мејлом на bookmaster@kreativnicentar.rs. Рок за пријаву је понедељак, 23. октобар.
Истог дана биће одржане и презентације начина употребе материјала LEGO® Education у предшколским установама.

Школе – Презентација школског електронског материјала Креативног центра

На Школском штанду Креативног центра ове године вас очекују промоције школских електронских материјала. Електронски материјали су додатак традиционалним методама учења – засновани су на познатој финској методологији и осмишљени су као програми за индивидуално учење и проверу знања у школи и код куће, с више од 20 различитих типова задатака. Сајам књига је одлична прилика за наставнике да
сазнају како се ови материјали могу користити у настави. Више информација о електронским материјалима погледајте овде.
И ове године на Школском штанду Креативног центра одржаће се презентације материјала LEGO® Education за основне и средње школе.

Download (PDF, 2.61MB)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама