Izdanja Kreativnog centra na popustu do 80%!

oktobar 21, 2017

Na predstojećem Sajmu knjiga (od 22. do 29. oktobra) Kreativni centar predstaviće više od 80 novih knjiga. Sva izdanja možete videti ako prelistate njihov katalog, a program Kreativnog centra (druženje pisaca sa čitaocima, promocije knjiga, radionice, tribine) možete pogledati ovde.
Na glavnom štandu Kreativnog centra u Hali 1 očekuju vas nova izdanja i gostovanja pisaca, na Štandu za velike popuste u Hali 4 naći ćete odabrana izdanja s popustima i do 80%, a na Školskom štandu u Hali 2 (donji nivo) očekuju vas materijali za školu i vrtić, radionice za vaspitače i nastavnike i program LEGO® Education.

Posebno vam skrećemo pažnju na tribinu Podsticanje čitalačkog samopouzdanja – pozivnica u prilogu.


Drugu godinu zaredom Kreativni centar organizuje Predškolski dan, s posebnim programom za vaspitače i sve zaposlene u predškolskim ustanovama.
Na Školskom štandu Kreativnog centra u Hali 2 (donji nivo) u sredu, 25. oktobra, održaće se promocija novih priručnika za vaspitače i razgovor sa autorima Mirkom Dejićem (Predškolac u svetu matematike), Radmilom Pavlović i Natašom Mitrović (Crtam, šaram i rukama stvaram) i dr Mirjanom Marković, Slavicom Tomić i Slobodankom Dadom Milovanović (Od glasa do slova).

Samo na dan promocije na Školskom štandu ovi priručnici biće na popustu od 25%.

Zbog ograničenog broja mesta prijava za promociju je obavezna – pošaljite svoje ime i prezime, naziv ustanove i grad iz kojeg dolazite mejlom na bookmaster@kreativnicentar.rs. Rok za prijavu je ponedeljak, 23. oktobar.
Istog dana biće održane i prezentacije načina upotrebe materijala LEGO® Education u predškolskim ustanovama.

Škole – Prezentacija školskog elektronskog materijala Kreativnog centra

Na Školskom štandu Kreativnog centra ove godine vas očekuju promocije školskih elektronskih materijala. Elektronski materijali su dodatak tradicionalnim metodama učenja – zasnovani su na poznatoj finskoj metodologiji i osmišljeni su kao programi za individualno učenje i proveru znanja u školi i kod kuće, s više od 20 različitih tipova zadataka. Sajam knjiga je odlična prilika za nastavnike da
saznaju kako se ovi materijali mogu koristiti u nastavi. Više informacija o elektronskim materijalima pogledajte ovde.
I ove godine na Školskom štandu Kreativnog centra održaće se prezentacije materijala LEGO® Education za osnovne i srednje škole.

Download (PDF, 2.61MB)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama