Izmislica – knjiga za sve neobične devojčice (dobro, i dečake)

17 septembra, 2017

Kada je jednog dana Maladina načula mamu i tatu kako u najvećoj tajnosti razgovaraju o tome šta učiniti sa njihovom 99-ogodišnjom gospođicom Žirambu – sve se promenilo. Maladina nije želela da veruje da gospođica Žirambu treba da ode, pa je tražila sve moguće i nemoguće izgovore da se to ne desi.
Možda niste do sada shvatili, ali, gospođica Žirambu je jedan staaari pas. Jer, znate, pseće i ljudske godine ne računaju se isto. U psećim godinama, ona je napunila 99. Stara je, bolesna i sada ovog malog i lepog psa (koji hrče) vlasnici žele da poklone. Ali, gospođica Maladina Belezović želi da je sačuva po svaku cenu! Problem je… problem je nekakva IZMISLICA. I to ne bilo čija, već Timotijeva!
Predivno napisana i čarobno ilustrovana, ova neobična knjiga o odrastanju vodiće vas zajedno sa Maladinom u spoznavanje sveta i u tome će vam pomoći likovi kao što su tihi dečak Timotije, mađioničar Đoto Balone, crna mačka Mirela, jedan halpcilinder i – odbegli beli zec!
Uz ovu bajkovitu priču, ispunjenu nežnim rečima i duhovitim obrtima, shvatićemo da je dobra samo  ona stvarnost u kojoj se bolje mašta.
P. S. I da ne zaboravimo – unutra je recept za sladoled od lavande!
P. P. S. I mnogo korisnih informacija o psima veterinara dr. Spire.
P. P. P. S. Knjigu od srca preporučujemo svoj deci starijoj od 6 godina (i onima koji se tako osećaju)
 
 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama