Измислица – књига за све необичне девојчице (добро, и дечаке)

17 септембра, 2017

Када је једног дана Маладина начула маму и тату како у највећој тајности разговарају о томе шта учинити са њиховом 99-огодишњом госпођицом Жирамбу – све се променило. Маладина није желела да верује да госпођица Жирамбу треба да оде, па је тражила све могуће и немогуће изговоре да се то не деси.
Можда нисте до сада схватили, али, госпођица Жирамбу је један стааари пас. Јер, знате, псеће и људске године не рачунају се исто. У псећим годинама, она је напунила 99. Стара је, болесна и сада овог малог и лепог пса (који хрче) власници желе да поклоне. Али, госпођица Маладина Белезовић жели да је сачува по сваку цену! Проблем је… проблем је некаква ИЗМИСЛИЦА. И то не било чија, већ Тимотијева!
Предивно написана и чаробно илустрована, ова необична књига о одрастању водиће вас заједно са Маладином у спознавање света и у томе ће вам помоћи ликови као што су тихи дечак Тимотије, мађионичар Ђото Балоне, црна мачка Мирела, један халпцилиндер и – одбегли бели зец!
Уз ову бајковиту причу, испуњену нежним речима и духовитим обртима, схватићемо да је добра само  она стварност у којој се боље машта.
П. С. И да не заборавимо – унутра је рецепт за сладолед од лаванде!
П. П. С. И много корисних информација о псима ветеринара др. Спире.
П. П. П. С. Књигу од срца препоручујемо свој деци старијој од 6 година (и онима који се тако осећају)
 
 
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама