ЈАВНИ ПОЗИВ за избор водитеља програма стручног усавршавања за достизање oсновног нивоа дигиталних компетенција

26 маја, 2017
Министарство просвете, науке и технолошког развоја упућује позив свим лицима са одговарајућим образовањем и компетенцијама, заинтересованим да као водитељи реализују програм стручног усавршавања за достизање основног нивоа дигиталних компетенција, описаних у документу Оквир дигиталних компетенција – Наставник за дигитално доба.Изабрани кандидати (максимално 75 водитеља) биће чланови водитељског тима.
Линкови за преузимање текста позива и формулара:

Рок за подношење пријаве са пратећом документацијом је 5. јун 2017. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


2 коментара на "ЈАВНИ ПОЗИВ за избор водитеља програма стручног усавршавања за достизање oсновног нивоа дигиталних компетенција

  1. IQ каже:

    Pricate o obrazovnim platformama u trenutku kada i vise od polovine nastavnika i roditelja osim logovanja na fejsbuk ne poznaje nacin funkcionisanja interneta, niti zna da radi na racunaru. Nece to promeniti nikakva traljava obuka. Novac ce se baciti na voditelje i funkcionalno pismene ljude. Da li je ministarstvo ikada uradilo skrinig kakvim kadrom raspolaze, proverilo koji nivo znanja iz predmetnih oblasti poseduju nastavnici. Ukljucujuci i uporebu racunara. Popisalo opremu koju skole poseduju. Imam utisak da se stalno traze vruca mesta, oblasti ciji znacaj u nastavi se moze predimenzionirati i na kojima se moze stici do profita. Ajte malo da se konektujemo sa stvarnoscu.

    1. Tina каже:

      Ovo je za već postojeće ”saradnike”pri ministarstvu.Traljavo odrađena i obuka o standardima ali neko dodatno zarađuje oko angažovanja za obuku.Alo najjednostavnije je predmet na fakultetima a ne OBUKE zaposlenih.Ta digitalizacija zaobilazi fakultete a ”ugurava”se u srednje i osnovne škole preko brzih,usputnih,kreiranih obuka.Obuka da izvrši obuku zaposlenih!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама