JAVNI POZIV za izbor voditelja programa stručnog usavršavanja za dostizanje osnovnog nivoa digitalnih kompetencija

26 maja, 2017
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja upućuje poziv svim licima sa odgovarajućim obrazovanjem i kompetencijama, zainteresovanim da kao voditelji realizuju program stručnog usavršavanja za dostizanje osnovnog nivoa digitalnih kompetencija, opisanih u dokumentu Okvir digitalnih kompetencija – Nastavnik za digitalno doba.Izabrani kandidati (maksimalno 75 voditelja) biće članovi voditeljskog tima.
Linkovi za preuzimanje teksta poziva i formulara:

Rok za podnošenje prijave sa pratećom dokumentacijom je 5. jun 2017. godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


2 komentara na "JAVNI POZIV za izbor voditelja programa stručnog usavršavanja za dostizanje osnovnog nivoa digitalnih kompetencija

  1. IQ kaže:

    Pricate o obrazovnim platformama u trenutku kada i vise od polovine nastavnika i roditelja osim logovanja na fejsbuk ne poznaje nacin funkcionisanja interneta, niti zna da radi na racunaru. Nece to promeniti nikakva traljava obuka. Novac ce se baciti na voditelje i funkcionalno pismene ljude. Da li je ministarstvo ikada uradilo skrinig kakvim kadrom raspolaze, proverilo koji nivo znanja iz predmetnih oblasti poseduju nastavnici. Ukljucujuci i uporebu racunara. Popisalo opremu koju skole poseduju. Imam utisak da se stalno traze vruca mesta, oblasti ciji znacaj u nastavi se moze predimenzionirati i na kojima se moze stici do profita. Ajte malo da se konektujemo sa stvarnoscu.

    1. Tina kaže:

      Ovo je za već postojeće ”saradnike”pri ministarstvu.Traljavo odrađena i obuka o standardima ali neko dodatno zarađuje oko angažovanja za obuku.Alo najjednostavnije je predmet na fakultetima a ne OBUKE zaposlenih.Ta digitalizacija zaobilazi fakultete a ”ugurava”se u srednje i osnovne škole preko brzih,usputnih,kreiranih obuka.Obuka da izvrši obuku zaposlenih!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama