ЈЕЗИВО насиље над наставницом београдске школе: Мајка ученика је оборила и ударала главом о под, претећи да ће јој побити породицу

У Основној школи “Јован Дучић” на Новом Београду дошло је до инцидента када је наставницу биологије напала је и тешко повредила мајка ученика ове школе, сазнаје “Блиц”. Разлог је, како наводи учитељица ове школе с којом су новинари Блица разговарали, то што није била задовољна закључном оценом свог детета.

Наставница биологије је, да би решила несугласице позвала мајку у кабинет. Али, уместо решења, дошло је до ужасног насиља. Како је учитељица рекла за Блиц, ова мајка је најпре на најстрашнији начин вређала наставницу, да би потом запретила да ће се обратити директорки што је наставница биологије подржала. Жена се, ипак, изненада вратила и физички напала наставницу, оборивши је и ударајући њеном главом о под.

– Нећеш нигде више радити, запамтићеш ме, не знаш ти ко сам ја. Побићу ти породицу – викала је.

Пошто је био одмор, позиве у помоћ нападнуте наставнице нико није чуо, па је бесна мајка наставила да се иживљава и говори: ”Нико те не чује, убићу те”.

Тек тада је наставница успела да се отргне, јурила је до полицајца, али он није био ту. Запослени су затим позвали полицију која је дошла и узела изјаву.

Повређена наставница хитно је превезена у болницу колима хитне помоћи.

Извор: Блиц