Јубиларни десети конкурс Час за углед: Издавачка кућа “Едука” позива наставнике да шаљу своје радове и освоје вредне награде

фебруар 12, 2024

Издавачка кућа „Едука” Београд расписује наградни КОНКУРС ЧАС ЗА УГЛЕД, десети по реду!

Конкурс је отворен за најбоље иновативне припреме угледних часова у основној и средњој школи.

Пропозиције конкурса

1. Сваки наставник може да пошаље од једне до две припреме. Конкурс подразумева додељивање награда за прво место (60.000,00 динара), друго место (50.000,00 динара) и треће место (30.000,00 динара). Награђене припреме биће објављене заједно са осталим одабраним припремама у Едукином зборнику најбољих припрема за угледне часове у основној и средњој школи у електронском облику.

2. Оригинална припрема (која није претходно публикована) треба да одговара Наставном програму за одређени предмет и разред и да буде у складу са савременим иновативним тенденцијама у организацији наставе/учења.

3. Обавезно треба навести уџбеничку и другу литературу која се користи.

4. Уз припрему је пожељно послати и одговарајуће електронске прилоге и додатке (у форми која ауторима највише одговара), из домена савремене организације наставе/учења.

5. Текст припреме треба да буде до пет страна формата: а) стандардни: А4; маргине 2,5 cm; б) фонт: Times New Roman; в) величина слова: 12 pt; г) размак између редова: 1,5.

Конкурс је отворен до 30. јуна 2024. године. Резултати конкурса биће објављени око 30. септембра 2024. године. Промоција издања и додела награда одржаће се, уколико то услови буду омогућавали, на Школски дан, у време Међународног сајма књига у Београду, последње недеље октобра.

Начин слања

Електронску верзију рукописа у Word формату послати на имејл: caszaugledrazredna@eduka.rs и caszaugledpredmetna@eduka.rs или на адресу: Змаја од Ноћаја број 10, 11 000 Београд, са назнаком ЗА КОНКУРС ЧАС ЗА УГЛЕД.

Више детаља потражите ОВДЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама