Како се најлакше припремити за пријемни испит?

 
Учење на даљину као метод образовног рада је своје зачетке имало почетком 20. века када су у Аустралији ђаци учили путем радио везе. У данашње време, када смо сведоци огромног напретка у развоју комуникационих технологија, овакав концепт учења је све мање изузетак а све више правило. Веб портал www.ucenjenadaljinu.com окупља велики број стручних сарадника са једном истом идејом – да широкој јавности понуди читав низ курсева високог квалитета, а у исто време ниске цене.
ucenje-na-daljinuОно што је Зеленој учионици на овом порталу посебно запало за око (и што чини срж досадашњег рада тима који је креирао портал) јесу посебни курсеви намењени осмацима који се припремају за пријемни испит.
Ни осмаке, а ни њихове родитеље не морамо да подсећамо на промену у систему полагања пријемног испита која је уведена прошле године – седам предмета, а литература… па све оно што сте до сада учили! Нема збирки задатака из којих се припремате и знате да ће нешто од тога бити на пријемном испиту, ма нема чак ни конкретне литературе која може помоћи и спасти ђаке од учења из 30 уџбеника!
У таквој ситуацији, свака помоћ је добродошла. Још ако долази од доказаних стручњака у одређеној области… На пример, како вам се чини идеја да вас за пријемни испит из математике припрема директор Математичке гимназије у Београду, а да вас то кошта свега хиљаду динара месечно? Е па, www.ucenjenadaljinu.com управо то омогућава.
Да будемо сасвим прецизни, на овом сајту налазе се видео-предавања, туторијали, задаци, решења задатака и њихова веома детаљна објашњења и то из свих седам предмета које треба припремити за пријемни испит 2015. године. У њиховој припреми учествојали су највећи стручњаци из предметних области, од којих су неки истовремено укључени и у припрему самих пријемних испита.
Мало смо погледали предавања и са сигурношћу можемо да тврдимо – ово је помоћ коју су осмаци чекали. Предлажемо да погледате сајт www.ucenjenadaljinu.com, можда одаберете неки од курсева, чија цена иде од 499 динара па на више, и сами се уверите колико су једноставни, квалитетни и корисни.
Јавите нам шта мислите, нестрпљиви смо да чујемо!
Фото: www.pcpress.rs