Каролина Куркова дизајнирала колекцију колица за бебе (ускоро у продаји и у Србији)

Када је реч о дизајну колица, Cybex који је код нас можда познатији по својим веома безбедним ауто-седиштима, отишао је корак даље, успоставивши сарадњу са једном од најуспешнијих манекенки на свету, Каролином Курковом. Каролина је мама два дечака и познати поборник дојења на јавном месту. Још 2015, уз фотографију на којој доји сина Ноа, а коју је објавила на Твитеру, Каролина је написала:

– Тренутак да захвалим природи на дару дојења. Природа је то схватила много пре нас, а ја верујем да не постоји бољи извор хранљивих састојака за бебу од мајчиног млека, онда када мајка може да доји.

У оквиру сарадње са брендом Cybex Каролина је дизајнирала посебан модел колица за бебе, који ће се ускоро наћи у продаји и у Србији.

– Када је реч о колицима, потребно вам је нешто једноставно, безбедно, али лепо. Ова колекција је другачија, забавна, и асоцира на срећу и љубав. Мени је и одрживост врло битна, па смо у израду укључили и рециклирану пластику. Прекривач сваких колица направљен је од укупно 31 рециклиране пластичне флаше. На то сам јако поносна. – рекла је Каролина.

Каролинина сарадња са немачим брендом Cybex дошла је и као логичан резултат њихове усаглашене филозофије родитељства. Баш као и Каролина, Cybex је фокусиран на проналажење идеалне комбинације безбедности, функционалности и дизајна, кад је реч о производима за децу.

Куркова је била врло важан део Cybex креативног тима приликом рада на овој колекцији. Она, како кажу у овој немачкој фабрици, није само познато лице које је стало иза колекције, већ је истински партнер и сарадник. Као запослена мама и модни експерт, и као неко ко разуме потребе модерних родитеља, Каролина је свој задатак на овом послу прихватила врло озбиљно. Резултат тога је колекција колица за децу у којој ће уживати и родитељи и деца.

(ПР текст)