Kontrolne vežbe za I, II, III i IV razred – Kreativni centar

24 septembra, 2017

Ocenjivanje ne počinje i ne završava se jednim kontrolnim zadatkom. Ocenjivanje počinje prvog dana škole, traje tokom čitave godine i da bi se dobro izvelo potrebna mu je pozitivna atmosfera u učionici.
Učitelji i nastavnici mogu da pomognu učenicima da se uspešnije pripreme za kontrolne zadatke tako što će sa njima ponavljati gradivo na času, savlađivati veštine pripreme i time pomoći đacima da prevaziđu strah i nesigurnost od ove vrste provere znanja.
Kontrolne vežbe omogućuju nastavnicima da provere koliko su njihovi učenici savladali određeno gradivo, učenicima – da provere čime su više, a čime manje ovladali, a roditeljima – da prate napredak svog deteta.
U saradnji sa autorima udžbenika Kreativni centar pripremio je zbirke kontrolnih vežbi iz srpskog i matematike za prva četiri razreda osnovne škole. Ove zbirke namenjene su proverama znanja i veština iz tih predmeta, a zadaci su usklađeni sa važećim nastavnim planom i programom, kao i obrazovnim standardima za navedene cikluse obrazovanja.

Kontrolne vežbe iz srpskog jezika
Kontrolne vežbe iz matematike

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


2 komentara na "Kontrolne vežbe za I, II, III i IV razred – Kreativni centar

  1. JLIJLANA kaže:

    ODLICNOOO

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama