Kupite udžbenike onlajn na 9 rata – školski pribor stiže na vašu adresu

7 avgusta, 2023

Letnji raspust – dok deca uživaju u dugom odmoru bez školskih obaveza, roditelji mogu samo s nostalgijom da se prisete davnih dana kada su i sami uživali u igri i slobodi. No pored lepih sećanja, letnji raspust je i asocijacija na kupovinu školskog pribora i udžbenika  za sve razrede osnovnih i srednjih škola. Većina roditelja već sada kalkuliše i razmišlja o budžetu koji treba pripremiti za svu školsku opremu.

Dobro je znati da postoje razne raspoložive opcije i da ne morate nužno ići u obilazak knjižara kako biste spremili svog školarca za novu školsku godinu. U onlajn knjižari Hijeroglif možete se informisati o izdavačima školskih udžbenika i nabaviti knjige za decu po najpovoljnijim cenama. Za početak, tu je aktuelna akcija kupovine knjiga na čak 9 mesečnih rata, a za sve porudžbine preko 10.000 dinara dobijate na poklon kvalitetan školski ranac!

Koje izdavače možete pronaći na sajtu knjižare Hijeroglif?

S ciljem da olakšaju proces kupovine i u svakom smislu poboljšaju korisničko iskustvo, u onlajn knjižari Hijeroglif vrlo pregledno su predstavili ponudu renomiranih izdavača udžbenika. Potražite knjige za sve razrede osnovnih i srednjih škola, kao i udžbenike na jezicima nacionalnih manjina. 

Dostupne su knjige izdavača „Klet“, „Vulkan“, „BIGZ“, „Novi Logos“, „Eduka“, „Data Status“, „Zavod za udžbenike“, „Freska“ i „Educational Centre“. 

Školski pribor isporučen na vašu adresu

O prednostima onlajn kupovine priča se godinama. No, „kupovina iz fotelje“ ima posebnu draž kada je u pitanju školski pribor, sveske, olovke i materijal za crtanje i slikanje. Svakom roditelju koji je bar jednom obilazio knjižare s detetom u potrazi za sveskama „u kvadratiće“ i „linije“ poznat je scenario – gužva između polica, mali đaci koji biraju „lepe korice“, i nervozni i saosećajni pogledi razmenjeni sa drugim roditeljima.

Mnogo se stresa može zaobići tako što ćete sesti s detetom za računar ili čak na mobilnom telefonu pregledati ponudu školske opreme na internetu. Na sajtu Hijeroglifa postoje izdvojene kategorije:

  • pribor za pisanje
  • školski pribor
  • školski rančevi
  • sveske i blokovi
  • udžbenici 
  • knjige

Dakle, na jednom mestu možete pronaći flomastere, markere, olovke, bojice, zatim pribor za matematiku, tehničko, likovno, pa čak i muzičke instrumente. Kupite sveske, notne sveske, ali i neki kvalitetan i zanimljiv dečji roman i lektiru u kojoj vaše dete može da uživa i tokom raspusta.

Za svakog đaka i roditelja značajno je da pronađu odgovarajući anatomski ranac, odnosno ergonomski prilagođen, funkcionalan i kvalitetan ranac za školske sveske i knjige. Pored toga, ne morate lutati da biste kupili torbu za fizičko ili torbu za laptop za vašeg tinejdžera.

Bez stresne kupovine u zadnji čas, eventualnih rasprava sa klincima u knjižari oko izbora ranca, pribora, a opet sasvim u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima – iz udobnosti svog doma možete istražiti sajt Hijeroglifa i napraviti porudžbinu za novu školsku godinu. 

Na kraju, mala sugestija za sve roditelje kojima treba dodatna podrška da „preguraju“ novi početak: u knjižari postoji i zanimljiva ponuda antistres bojanki! Uz Hijeroglif je sve povoljnije i lakše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama