Лекција Наташе Миљковић о васпитању деце

децембар 13, 2016

Позната ТВ водитељка истакла је да јој је као мајци у овом тренутку најважније да научи сина Лазара да буде хуман и несебично поклања.
“Мој седмогодишњи син и ја редовно донирамо његове играчке деци без родитеља. Први пут, није могао да се одрекне ни једне. Тек после неколико сати преговарања, и његовог гутања кнедли, напунили смо кесу. У тренутку примопредаје играчака, мој син је осетио да је одједном одрастао, а ја да ће нам сваки следећи пут овај посао бити све лакши. Једнога дана, уместо играчака, поклањаће веће и важније ствари”.
Овако је Наташа Миљковић, наша позната водитељка описала свој тренутно најважнији задатак – да свог сина научи да буде хуман и несебично поклања. Она је подржала кампању којом почиње обележавање 70 година постојања УНИЦЕФ-а.
“Када дајемо можемо да променимо нечију слику о људима, као себичнима, затворенима и удаљенима. Тако правимо мале промене, а пуно малих промена значи један бољи свет. Посебно је важно да пажњу и помоћ усмеримо ка најмлађима. Тако мењамо њихову слику о свету у којем живе”, истакла је Наташа у и додала да када помажемо деци, мењамо читав њихов живот и ублажавамо разочараност са којом можда у том тренутку одрастају.
Позната водитељка је говорећи о значају даривања, солидарности и алтруизму рекла да верује да смо ми, као нација, добри људи. Далеко бољи, како каже, него што то можемо да прочитамо у новинама.
“Један човек из Лесковца је од свог киоска направио јавну кухињу. Други човек, по забитима у Србији носи лекове и помаже старима. Скоро сам прочитала и да је један млади незапослени доктор, решио да бесплатно лечи старе људе. Кад видим такве приче, схватим да ми јесмо добри. И даље има лепих вести и хуманих људи”, казала је Наташа Миљковић.
 
Извор: Мондо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама