Магични зимски програм за децу на платоу иза зграде Геозавода

14 децембра, 2018

Да бисте се лепо забавили током празничних дана, не морате да идете у Лапонију – плато иза зграде Геозавода донеће вам посебно уживање у новогодишњим чаролијама!

Сви малишани, али и одрасли љубитељи зимских бајки, постаће део правих новогодишњих прича уз представе у оквиру Зимског програма бајки, као и уз манифестацију „Чаробни базар“, које је за најлепшу зиму организовала компанија Belgrade Watterfront.

Све почиње у суботу, 15. децембра у 11 часова, када „Чаробни базар“ малишанима доноси дружење са Деда Мразом, који ће им делити и празничне пакетиће! Након тога, најмлађи другари моћи ће да
употребе машту и маскирају се уз помоћ популарног цртања лица, а да се принчеви и принцезе добро забаве побринуће се мађионичар и аниматор.

Време празника је и време солидарности, па ће штићеници Установе за децу и младе „Сремчица“ у суботу продавати ручно израђене честитке, а сав новац од продаје, као и добровољни прилози посетилаца, ићи ће у посебну донаторску кутију и биће искоришћен за побољшање услова у овој установи.

Магија Нове године наставља се програмом у четвртак и петак, 20. и 21. децембра, када ће најмлађи суграђани у оквиру бесплатног програма доживети празничне приче кроз сценске покрете уметника!

Представа о Маши и меди који чекају Деда Мраза на занимљив начин осликава лепоту пријатељства, а мале другаре очекује и представа „Вилењаци у земљи Деда Мраза“, као и путовање у свет најлепших басни и бајки са популарном глумицом Бранкицом Себастијановић.

Као шлаг на торту, у оквиру манифестације „Зимски програм бајки“ одржаће се и права новогодишња журка, у оквиру које ће вила забављати најмлађе другаре, маскирати их бојама и правити различите фигуре од балона. У току журке, појавиће се и Деда Мраз лично!

Током трајања празничног програма, сви гости ће имати могућност да бесплатно користе клизалиште од вештачког леда, које ће недељу дана бити постављено на платоу иза зграде Геозавода.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама