Нацрт закона о запосленима у јавном сектору

19 августа, 2017

Текст Нацрта закона о запосленима у јавним службама представиће се на Округлом столу под називом „Представљање и дискусија о Нацрту закона о о запосленима у јавним службама”, који ће се у организацији Министарства државне управе и локалне самоуправе одржати 24. августа 2017. године у Новом Саду, са почетком у 10.00 часова, 28. августа 2017. године у Крагујевцу , са почетком у 11.00 часова и 4. септембра 2017. године у Београду, са почетком у 10.00 часова.
Позивају се учесници да узму учешће у јавној расправи, у оквиру које могу достављати предлоге, сугестије и коментаре за унапређење текста Нацрта закона о  запосленима у јавним службама, на e-mail адресу ljudskiresursi@mduls.gov.rsили поштом на адресу: Министарство државне управе и локалне самоуправе, Београд, Бирчанинова
Предлози, сугестије и коментари достављају се на обрасцу који се може преузети уз текст Нацрта закона, а достављају се у садржају наведеном у обрасцу.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

 
Извор: mduls.gov.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


3 коментара на "Нацрт закона о запосленима у јавном сектору

 1. Božović Vladan каже:

  Zamislite sledeću situaciju, neki činovnik iz ministarstva prosvete, kao recimo ovi što se javljaju i unose konfuziju i dezinformacije, nazvaćemi ih Pareto, ima platu 80000 dinara i višak je (što se mene tiče svi su višak). Vraća se u nastavu i, recimo, predaje srpski i ZADRŽAVA svoju, bogom danu platu od 80000 dinara. Međutim u toj školi ima još sedam profesora srpskog i primaju platu od 48000 dinara, a duplo su bolji profesori od našega Pareta. Možete da zamislite njihov odnos prema Paretu, zlu krv, i loše međuljudske odnose, koji bi nastali u nekad dobroj i složnoj školi.

  1. Парето у бизнису каже:

   По обичају лупета глупости Владан. Парето (економску) ефикасност у реформисаној гимназији ученици ће изучавати који се определе за Бизнис и економију од 2018. године. Особу коју спомиње Божовић Владан као Парета нека очекује у тринаестој београдској гимназији као наставника математике, то особа која је студирала на Јејлу Економију и математику и која ће предавати и примену математике у бизнису, актуарство, итд.

   1. Božović Vladan каже:

    A, jel zna i da kuva.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама