Nacrt zakona o zaposlenima u javnom sektoru

avgust 19, 2017

Tekst Nacrta zakona o zaposlenima u javnim službama predstaviće se na Okruglom stolu pod nazivom „Predstavljanje i diskusija o Nacrtu zakona o o zaposlenima u javnim službama”, koji će se u organizaciji Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave održati 24. avgusta 2017. godine u Novom Sadu, sa početkom u 10.00 časova, 28. avgusta 2017. godine u Kragujevcu , sa početkom u 11.00 časova i 4. septembra 2017. godine u Beogradu, sa početkom u 10.00 časova.
Pozivaju se učesnici da uzmu učešće u javnoj raspravi, u okviru koje mogu dostavljati predloge, sugestije i komentare za unapređenje teksta Nacrta zakona o  zaposlenima u javnim službama, na e-mail adresu ljudskiresursi@mduls.gov.rsili poštom na adresu: Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Beograd, Birčaninova
Predlozi, sugestije i komentari dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta zakona, a dostavljaju se u sadržaju navedenom u obrascu.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

 
Izvor: mduls.gov.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


3 komentara na "Nacrt zakona o zaposlenima u javnom sektoru

 1. Božović Vladan kaže:

  Zamislite sledeću situaciju, neki činovnik iz ministarstva prosvete, kao recimo ovi što se javljaju i unose konfuziju i dezinformacije, nazvaćemi ih Pareto, ima platu 80000 dinara i višak je (što se mene tiče svi su višak). Vraća se u nastavu i, recimo, predaje srpski i ZADRŽAVA svoju, bogom danu platu od 80000 dinara. Međutim u toj školi ima još sedam profesora srpskog i primaju platu od 48000 dinara, a duplo su bolji profesori od našega Pareta. Možete da zamislite njihov odnos prema Paretu, zlu krv, i loše međuljudske odnose, koji bi nastali u nekad dobroj i složnoj školi.

  1. Pareto u biznisu kaže:

   Po običaju lupeta gluposti Vladan. Pareto (ekonomsku) efikasnost u reformisanoj gimnaziji učenici će izučavati koji se opredele za Biznis i ekonomiju od 2018. godine. Osobu koju spominje Božović Vladan kao Pareta neka očekuje u trinaestoj beogradskoj gimnaziji kao nastavnika matematike, to osoba koja je studirala na Jejlu Ekonomiju i matematiku i koja će predavati i primenu matematike u biznisu, aktuarstvo, itd.

   1. Božović Vladan kaže:

    A, jel zna i da kuva.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama