Neobičan osmomartovski poklon za učiteljicu Anu

8 marta, 2022

Da biti kreativan nije teško, pokazali su roditelji prvaka jedne osnovne škole u Ljigu danas, poklonivši svojoj učiteljici nešto drugačije. Umesto vaučera za parfimeriju ili garderobu, ona je na svom stolu zatekla uplatnicu. Iako ste možda pomislili da su roditelji rešili da sa poklanjanja vaučera pređu na poklanjanje novca, to ipak nije slučaj.

Naime, na stolu učiteljice Ane Gošnjić iz ljiške osnovne škole “Sava Kerković” našla se uplatnica naslovljena na Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Sakupljen novac su roditelji i đaci, umesto da potroše na poklon za učiteljicu, uplatili u humanitarni fond. Naravno, nisu izostale ni ručno pravljene čestitke koje su učiteljicama i onako najdraži pokloni.

– Roditelji su osluškivali moje reči i znajući da ne volim poklone te vrste došli na ideju da novac od kog bi kupili poklon daju u humanitarne svrhe i to udruženju koje je namenjeno deci koja se bore sa opakom bolešću – piše nam učiteljica Ana.

Njeni prvaci, zajedno sa svojim mamama i tatama, izabrali su najveći poklon a pre svega položili ispit ljudskosti i humanosti. Bravo deco i roditelji!

Autor: Andrijana Srećković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama