Ни у војвођанским школама неће бити наставе због грипа

14 фебруара, 2019

Ни у војвођанским школама неће бити наставе због грипа

Сагласно данашњој одлуци Владе Републике Србије донете по препоруци Министарства здравлја, због епидемије грипа наставе неће бити ни у војвођанским школама у периоду од 18. до 24. фебруара, а деца се у школске клупе враћају 25. фебруара, у понедељак.

Извор: Пума

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Ни у војвођанским школама неће бити наставе због грипа"

 1. B каже:

  Nadležni nisu u stanju da isprate situaciju i zato deluju frontalno (čitaj nesposobno). U Vojvodini za koju je iza istog tog ministra zdravlja, dok je davao izjavu, na karti jasno stajalo da ne postoje razlozi za proglašavanje epidemije (a drugo polugodište je u punom zamahu), lome proces nastave, čime neće dobiti ništa osim štete za te iste učenike (posebno za maturante). Znamo na koji se način “skarabudžuje” nastava koja se kasnije kao “odrađuje” i “nadoknađuje”. Setimo se samo “vanrednog stanja” proglašenog povodom poplava, u istoj toj Vojvodini, za koje uopšte nije bilo razloga. Gospodi je potrebno da sebi daju na značaju “brigom za naciju”. Pa zar nisu u stalnoj kampanji za vlast? Najvažnija je ipak vlast.
  Žalosno je to što, koliko se iz prvih reakcija da zaključiti, značajan procenat zaposlenih po obrazovnim ustanovama, jedva čeka razlog da ne radi, a ovamo se deklarativno “zalaže”, iz petnih žila, za “rad” i “učenje”.
  O tome kada je kome, gde i koliki raspust, posebno se može diskutovati. Ni manje države ni većeg cirkusa. Klovnovi na vlasti uspešno zabavljaju narod u publici, evo decenijama već. Sekularna država svoje kalendare rada šteluje prema verskim praznicima.
  Da li će ikad, ovde, neko s mozgom, ali zaista neko ko ima pameti, osvojiti priliku da se pita? Nadam se da hoće.
  Mada, setim se odmah one poznate “kakav narod, takva mu i država”.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама