Новак Ђоковић Фондација: Како да учење од куће буде ефикасно и забавно

Један од изазова савременог родитељства постало је учење на даљину, нарочито у периоду изолације када су у кратком временском периоду и школарци и наставници морали брзо да се навикну на нов начин рада. Како би учење од куће било ефикасније, продуктивније, али и забавније, Новак Ђоковић Фондација је у сарадњи са Леонида институтом за брзо учење омогућила едукативну серију видео туторијала о брзом учењу и памћењу како би основцима и њиховим родитељима помогла.

Кроз свој YouTube канал, Фондација ће делити туторијале са конкретним техникама за ефикасније памћење, које су прилагођене деци школског узраста и које ће им памћење информација учинити интересантнијим. Списак набрајања различитих појмова, дефиниције које је теже запамтити и сличне зачкољице у учењу сада ће моћи лакше да се преброде применом различитих техника памћења. Ово је значајна помоћ и за родитеље који су у условима изолације преузели и улогу учитеља и наставника.

Кроз менталне тренинге за боље памћење гледаоце ће водити стручна лица Леонида Института који имају богато искуство у оваквој врсти едукације. Прву лекцију можете погледати на YouTube-у од данас (ЛИНК).