Одабрани стипендисти едукативног система Малац генијалац!

11 јануара, 2020

Пре тачно месец дана интернационални едукативни систем Малац генијалац покренуо је велику националну акцију под називом “Знање на дар”. Наиме, имајући у виду да су за усмерене активности деце потребни одређени услови, али и финансијска средства, те да нису сви родитељи у могућности да на тај начин подрже развој своје деце, Малац генијалац решио је да поклони 48 стипендија чија је укупна вредност више од 3 милиона динара!

Акција је осмишљена тако да је у сваком едукативном центру Малца генијалца који у јануару врши упис нове генерације полазника обезбеђена по једна стипендија.

“Задовољство нам је што ће 48 малишана имати прилику да се упозна са нашом школом и потпуно бесплатно похађа програм менталне аритметике, намењен развоју интелектуалних вештина и способности. Драгоцено искуство из ове акције помоћи ће нам да, као друштвено одговорна мрежа едукативних центара, у будућности наставимо и успоставимо традицију стипендирања оне деце којој је то заиста неопходно.” – каже Владимир Новицки, оснивач Малца генијалца.

Додаје и да су веома захвални што се велики број наставника и васпитача одазвао и потрудио да пошаље препоруке за своје ђаке, те да то показује колико су заправо људи који раде с децом посвећени.

Списак стипендиста објављен је на сајту Малца, а можете га пронаћи ОВДЕ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Одабрани стипендисти едукативног система Малац генијалац!"

  1. Sanja каже:

    Bravo to je mnogo bolje od Godina uzleta

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама