Ovo je priča o lošim momcima koji su rešili da se promene

jul 9, 2018

Ovo je priča o lošim momcima koji su rešili da stanu na put tom zlom glasu koji ih bije.
Zašto svi veruju da je vuk zlikovac? Zašto zmija ne bi bila dobar momak (za promenu)? I, pobogu, zar ajkulu i piranu treba da pamtimo samo po lovu na turiste?
To tako više neće moći. Ovaj tim rešio je da pokaže da se iza pomalo strašne spoljašnjosti kriju dobri momci. I pokazaće da jesu tako što će činiti dobra dela. Hteli vi to ili ne!
Strip-roman „Loši momci” odlično je štivo za ovo leto. Knjiga dolazi u dva nastavka i nagoveštava da tu nije kraj. Naime, vuku, zmiji, ajkuli i pirani priključuje se i tarantula i u drugom delu knjige svi odlučno kreću u spasilački pohod ne bi li oslobodnili 10.000 pilića sa ozloglašene farme čija je visokotehnološka zaštita ozbiljnija nego u državnoj bezbednosti.
Da li će zmija odoleti da ne pojede piliće? Da li će tarantula uspeti da onesposobi alarm, da li će ajkula prevariti čuvare svojom maskom džinovske koke? Pa, ostaje da otkrijete u drugom delu knjige.
A pouka? Pa, ima ih mnogo, od one da timski rad čini čuda, preko velike žrtve koju nekada loši momci čine za druge, pa do toga da se iza grube spoljašnjosti često krije nežno srce.
Roman „Loši momci” definitivno ima naš glas kao obavezna literatura za ovo leto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama