Počinje Berlitz letnji kamp – zabava za decu tokom celog raspusta

24 juna, 2022

Deca su na raspustu od danas, a njihovi roditelji nastavljaju da rade, najčešće razmišljajući o tome kako im deca provode vreme kod kuće, bez nadzora. I dok neki aktiviraju baka servis, drugi ovo rešenje nemaju ili ga ne žele.

U potrazi za načinom da im deca provedu kvalitetno vreme na raspustu, roditelji kombinuju različite organizovane aktivnosti sa kvalitetnim vremenom u slobodnoj igri, čitanju i pred ekranima.

Za ovaj prvi deo – organizovane aktivnosti sa akcentom na učenje kroz igru i zabavu zadužena je ekipa Berlitz škole stranih jezika koja i ovog leta organizuje Letnji kamp.

Aktivnosti počinju u ponedeljak 27.6, a kamp se održava u za to predviđenom prostoru na Dedinju, svakog dana od 9 do 17 časova. Deca sa svojim nastavnicima sve vreme komuniciraju na engleskom jeziku, a aktivnosti poput plivanja, sportskih igara, kreativnih radionica organizuju se svakodnevno.

Za prijavu na kamp ostalo je još malo vremena (i mesta), pa predlažemo da detaljnije informacije potražite u ovom tekstu ili pozivom na broj 069/305-0054.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama