ПОКЛАЊАМО књигу Скривене слике (за искусне играче)

Има ли детета које не воли да сакрива и проналази сакривене предмете? Јер, ако има, онда ова књига није за такво дете. Осмишљена за искусне трагаче и проналазаче, књига Скривене слике доноси скривалице са причама и логичким задацима, и омогућава деци да и сама осмишљавају нове изазове. Док траже скривене предмете, малишани развијају самопоуздање и концентрацију, као и визуелне, мисаоне и језичке вештине. А све то, наравно, уз сјајну забаву!

Сасвим конкретно, дате су слике са скривеним предметима који на слици имитирају нешто сасвим друго и које није нимало једноставно пронаћи. Сваку слику прави забавна и необична прича и много питања која ће заинтригирати мале главице. Које животиње лете, осим птица? По чему се пингвини разликују од других птица?
Зато игра и јесте за искусне играче, за оне који траже мало већи изазов. Намењена је предшколцима и млађим школарцима, а спада у оне књижице које помажу деци да развију своје способности и прошире знања, да буду креативна и да самостално размишљају.
Зато данас поклањамо један примерак књиге Скривене слике, најбржем који тачно одговори на следеће питање:

Дакле, по чему се то пингвини разликују од других птица?

Будите најбржи, одговорите тачно и освојте књигу. Можете одговорити само једном, обавезно у кментарима испод, на сајту, не на ФБ страни. Оставите нам своје име и презиме и имејл адресу у форми коју попуњавате, а ми ћемо све коментаре објавити сутра 14.11. у 21 час, а име добитника после тога, на нашој ФБ страни.

Срећно!