Postupak mame kojoj je dosadio nered u ćerkinim sobama

april 13, 2016
Mami dozlogrdio nered u ćerkinim sobama pa je uradila  nešto nesvakidašnje!
Jedna majka iz Indiane odlučila se na radikalan potez. Dosadilo joj je svojim dvema svojim tinejdžerkama govori da očiste svoju sobu.
Moliti kćerke da očiste svoje sobe došlo je do vrhunca i stoga se ova majka odlučila na neobičan način da ih nauči pameti. Sama je očistila sobe svojih kćeri, ali sve što je našla u sobi ubacila je u plastične vreće.
Cure su se oduševile kad su došle kući i videle čiste sobe, no zateklo ih je nešto neobično. Naime, sve što je majka stavila u vreće one su to mogle dobiti jedino ukoliko otkupe vreće. Cena svake vreće bila je 25 dolara . Devoje su mogle raditi kućanske poslove kako bi zaradile novac za otkup vreći.
U vrećama je bilo sve što je majka našla u sobi – naravno ono što je bilo na mestu nije dirala.
Majka Alice svoj je pothvat objavila u obliku posta na fejsbuku, a mnogi njini pratitelji bili su impersionirali načinom na koji je svojim kćerima ‘očitala’ lekciju.
Alice Velásquez

u are DONE telling your teenage daughters to stop letting their room look like homeless people live there? You put everything (YES EVERYTHING) into plastic bags and you sell it back to them for $25 a bag (and they have to earn the money doing chores). The best part? The bags were collected as they were found in the room- random! So their $25 could buy a bag of dirty clothes, it could buy a bag of trash or it could buy their soccer gear. ‪#‎MayTheOddsBeEverInYourFavor‬

12828937_10207770029960074_2072585012651698446_o

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama