Прича о "сломљеној" породици: Развод из угла једног дечака

20 јуна, 2015

Погледајте видео у ком је деветогодишни Азка Корбузије на необичан начин исказао како се осећа поводом развода својих родитеља.
Да деца знају и осећају много више него што мислимо, прави пример је овај дечак. Сваки одрастао човек временом изгради сопстевни начин на који се бори са тужним и тешким ситуацаијама, али овај дечак показао је како деца понекада могу да буду зрела и свесна и више него што се то од њих очекује.
Наиме, он је на YouTube поставио видео “Story of a Broken Home“, причу сачињену од својих цртежа, којим је покушао да објасни зашто је срећнији након развода својих родитеља.
Овај дечак је причу почео цртежом који приказује његове родитеље на почетку брака, срећне и заљубљене, одлучне у намери да имају дете.
“До тренутка када сам напунио шест година, имали смо дивну, срећну породицу”, пише Азка на једној од илустрација.
Затим су, каже, његови родитељи почели да се свађају, а онда су одлучили да се разведу, али су обећали да он никада неће морати да бира између њих двоје. Он сада живи у кући са оцем, док мајка живи у близини и готово свакодневно га посећује.
“Они се више не свађају, а још увек идемо заједно у куповину и на путовања”.
Дечак, који је иначе постао омиљен на друштвеним мрежама, има више од 78.000 пратилаца на Инстаграму, а илустрације је направио како би одговорио на питање које су му често постављали – “како је бити дете разведених родитеља?”.
“Чињеница је да ништа у нашем дому није уништено. Они више нису муж и жена, али су још увек моји родитељи. Уживам са њима као и раније, осим што се више не свађају”.
Азка каже да се људи често изненаде када им каже да не би желео да се његови родитељи помире.
“Све што желим је да буду срећни”.
Погледајте видео направљен од његових илустрација…
 

Извор: yumama.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама