Prvih 100 škola koje se prijave dobijaju besplatne sadnice jasena

15 septembra, 2020

Organizacija “Posadi svoj hlad” nakon 5 uzastopnih uspešnih godina realizacije Svetskog dana čišćenja u Republici Srbiji ove godine usled epidemiološke situacije želi da izbegne masovna okupljanja volontera i ovom akcijom dele milion jesenjih sadnica jasena.

Večeras su na svojoj Fejzbuk strani objavili da poklanjaju čak 2000 sadnica za 100 škola koje se prve prijave putem forme na sajtu.

Škole će dobiti sadnice sredinom oktobra i tako ćemo započeti jesenju akciju sadnje!

“Svi znamo da je naša Planeta ugrožena. Šuma je sve manje, bilo zbog prevelike seče ili zbog šumskih požara. Posledice su vidljive na svakom koraku. Znajući ne možemo da sprečimo katastrofe koje se dešavaju širom sveta, odlučili smo da uradimo ono što možemo: da zajedno sa istomišljenicima zasadimo milion stabala. Za sada. I da pozovemo svakog dobronamernog da sledi naš primer. A to ste upravo VI, dragi prijatelji!

Pozivamo Vas da zajedno sa svojim porodicama i prijateljima, u svojim dvorištima ili u slobodnom prostoru, zasadite SVOJE drvo!”

Pohvaljujemo ovu sjajnu inicijativu i škole koje žele da ozelene svoja dvorišta pozivamo da popune prijavu i učine dobru stvar za svoje đake!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama