Првих 100 школа које се пријаве добијају бесплатне саднице јасена

15 септембра, 2020

Организација “Посади свој хлад” након 5 узастопних успешних година реализације Светског дана чишћења у Републици Србији ове године услед епидемиолошке ситуације жели да избегне масовна окупљања волонтера и овом акцијом деле милион јесењих садница јасена.

Вечерас су на својој Фејзбук страни објавили да поклањају чак 2000 садница за 100 школа које се прве пријаве путем форме на сајту.

Школе ће добити саднице средином октобра и тако ћемо започети јесењу акцију садње!

“Сви знамо да је наша Планета угрожена. Шума је све мање, било због превелике сече или због шумских пожара. Последице су видљиве на сваком кораку. Знајући не можемо да спречимо катастрофе које се дешавају широм света, одлучили смо да урадимо оно што можемо: да заједно са истомишљеницима засадимо милион стабала. За сада. И да позовемо сваког добронамерног да следи наш пример. А то сте управо ВИ, драги пријатељи!

Позивамо Вас да заједно са својим породицама и пријатељима, у својим двориштима или у слободном простору, засадите СВОЈЕ дрво!”

Похваљујемо ову сјајну иницијативу и школе које желе да озелене своја дворишта позивамо да попуне пријаву и учине добру ствар за своје ђаке!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама