Raspored obuka nastavnika prvog razreda gimnazije i petog razreda osnovne škole

11 jula, 2018
U toku je realizacija obuka nastavnika prvog razreda gimnazije i petog razreda osnovne škole za realizaciju nastave orijentisane ka ishodima učenja (program obuke odobren je rešenjem ministra broj: 153-02-00027/2017-07).
Obuke su trodnevne (dva dana neposredno i jedan dan onlajn).

AGENDA
Raspored realizacija obuka po ŠU
ŠU Beograd 5. razred
ŠU Beograd 1. razred gimnazije
ŠU Novi Sad
ŠU Valjevo
ŠU Zaječar
ŠU Jagodina
ŠU Kosovska Mitrovica
ŠU Kragujevac
ŠU Kraljevo
ŠU Kruševac
ŠU Niš
ŠU Sombor
ŠU Užice
ŠU Leskovac
ŠU Požarevac
ŠU Čačak
ŠU Ranilug
ŠU Novi Pazar
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


4 komentara na "Raspored obuka nastavnika prvog razreda gimnazije i petog razreda osnovne škole

 1. B kaže:

  Još jedna epohalna “OBUKA”, kao čisto maltretiranje nastavnika.
  Još tople, “epohalne vode” sa reformatorske česme MPNTR.
  Samo još i da je osveštaju pa da bude još epohalnija.

 2. Božović Vladan kaže:

  Ova “obuka” je još jedna u neprekidnom nizu, besramnih uvreda, kojim su izloženi prosvetni radnici. Njih će da uče priučene birokrate kako se drži nastava u školama, skandal.

 3. IQ kaže:

  Pa to i nije obuka. To je nevest prevod i nestrucna interpretacija obrazovnih politika i praksi iz evropskih obrazovnih sistema i privatnih gimnazija u Srbiji. Potpuni haos u prezentovanju 4C koja predstavljaju imperativ 21 veka uz punu negacijom znacaja teskih vestina. Ispiranje mozga. Dobro da se ne desi na ovom igrokazu zigosanje usijanim zeljezom, oznakom necastivog “entrepreneurship”.
  Garant je Pareto osmisljavo sadrzaj ?

 4. IQ kaže:

  Sada jos vise ne razumem kada ministar razapinje po medijima profesorku koja definitivno IMA preduzetnicki duh. Zena se dosetila kako da u SLOBODNO vreme iskoristi i unovci licnu reputaciju, ugled i poverenje steceno kroz neposredan rad. To su njeni atributi koji pripadaju samo njoj, ne poslodavcu jer joj nije dodelio poziciju ili izbor u zvanje na osnovu istih. Pobogu drzali su danima prosvetare u skamijama na dresuri. Kako uciti decu da na svakom mestu, u svakoj prilici, u bazicnim, izvedenim naukama, umetnosti, knjizevnosti, sportu, slobodnom vremenu, dokolici, dasku povetarca prepoznaju priliku za biznis i unovce je. Eto, zena pripada bas tom delu talenata, kako ono bese 3-5% sto se rodi za preduzimaca. U cemu je sada problem kada je na terenu prisutan primer dobre prakse vezan za preduzetnistvo. Jel to ministarstvo nezadovoljno jer nema autorska prava i honorar za takav oblik vaninstitucionog rada? Roditelji mogu da povere svoje dete i osobi A i osobi B i mrkom medvedu ako su pravno-poslovno sposobni da preuzmu odgovornost. Koja je nadleznost ministarstva prosvete u ovom slucaju?

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama