Rezultati konkursa „Primeri uspešnih vannastavnih aktivnosti“

13 jula, 2018
 
„PRIMERI USPEŠNIH VANNASTAVNIH AKTIVNOSTI U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA I VASPITNIH  AKTIVNOSTI U DOMOVIMA UČENIKA U SRBIJI“
Na Konkurs su stigla 364 rada iz 179 ustanova. Najveći broj ustanova (njih 101), poslalo je po jedan rad,  38  je poslalo dva rada, 20 ustanova po tri rada, a 20 ustanova  četiri ili više radova.
Komisija sastavljena od savetnika Zavoda pregledala je sve pristigle radove i odredila one koji su za Bazu primera uspešnih vannastavnih aktivnosti, koja će biti dostupna na sajtu Zavoda krajem ove godine. U Bazi će se nalaziti 256 radova koji se  razlikuju po obimu, formi, trajanju, temi i sadržaju ili po tome koliko su primereni malim/velikim, gradskim/seoskim školama. Na taj način obezbeđena je raznovrsnost predstavljenih radova sa željom da budu podstrek za pokretanje novih vannastavnih aktivnosti u školama. Listu ustanova i radova koji će biti uvršćeni u Bazu možete pogledati OVDE.
Radovi koji se ne nalaze na datoj listi, neće biti uvršćeni u Bazu iz sledećih razloga: rad je prijavio pojedinac, a ne ustanova; rad nije vannastavna aktivnost već se odnosi na nastavu; rad za ciljnu grupu nema učenike već nastavnike/roditelje ili je prijava napisana tako da ne pruža jasnu sliku o vannastavnoj aktivnosti (nema svih potrebnih informacija).
Sa liste radova koji su određeni za Bazu, Komisija je odabrala izvestan broj onih koji će biti javno predstavljeni na završnom događaju Konkursa. Tačan datum i mesto ovog događaja, koji će se tokom jeseni održati u Beogradu, biće naknadno objavljeni. U nastavku sledi spisak ustanova čiji su radovi izabrani za javno predstavljanje. Njih će predstavnik Zavoda, pred početak nove školske godine, kontaktirati radi dogovora. Listu ustanova i radova koji će biti javno predstavljeni možete pogledati OVDE.
Izvor: zuov.gov.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama