Сајам књига Креативног центра – попусти од 25%

23 октобра, 2020

Од 23. октобра до 2. новембра на сајту www.kreativnicentar.rs, као и у књижарама тог издавача у Београду, читаоце очекује Сајам књига „Креативног центра“.

• У том периоду издања „Креативног центра“ читаоци ће моћи да купе с попустом од 25% (попуст се не односи на предшколске радне листове, уџбенике, радне свеске и додатне материјале за основну школу).

• Такође, сваког дана током трајања сајма једна од нових књига биће на посебном попусту од 30% у оквиру акције „Књига дана“.

• За све оне који током сајамских дана наруче књиге преко сајта www.kreativnicentar.rs достава ће бити бесплатна и важиће за поруџбине на територији Србије.

• На сајту „Креативног центра“, у рубрици КЦ блог, сваког дана биће објављивано које књиге препоручују наши познати писци, а пошто ове године „Креативни центар“ у гостима неће имати ауторе из иностранства, неки од оних који су претходних година посетили Београдски сајам књига присетили су се својих утисака и поделили са читаоцима чиме се баве ових дана.

Сајамски попусти важе на сајту www.kreativnicentar.rs и у књижарама:

Клуб књижара „Креативни центар“, ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30, Београд (радно време: радним данима од 9 до 21 час, суботом од 9 до 17 часова, недељом не ради)

Клуб књижара „Креативни центар“, Уроша Мартиновића 12 (улаз из Омладинских бригада), Нови Београд (радно време: радним данима од 9 до 20 часова, суботом од 10 до 15 часова, недељом не ради).

Издања која посебно издвајамо:

Пеца воли Вивалдија

Ново издање из едиције популарних звучних књига о Пеци у којима се главни јунак упознаје с различитим врстама музике и инструментима. У новој књизи Пеца са својим пријатељима одлази на карневал у Венецији и сазнаје више о музици чувеног композитора Вивалдија.

Све што (ни)сам желела

Компјутерски вирус изненада прелази на људе и у граду је ванредна ситуација. Дванаестогодишња Нина случајно се нашла одвојена од родитеља, у кући своје баке, а да ствар буде још занимљивија – ту је и седмак Макс, њена тајна симпатија из школе. На тај начин започиње прва књига будућег серијала чији су главни јунаци Нина и Макс.

Узбудљив роман за тинејџере Драгане Младеновић са илустрацијама Душана Павлића.

Мали кућни огледи

Књига садржи 240 идеја за научне експерименте које деца безбедно могу извести у кући, сама или уз помоћ одраслих. Одличан приручник за први сусрет с науком – подстаћи ће дечју машту и показати им да се наука налази свуда око нас и да је свако може упознати.

Једрењак у кукурузу

Упознајте дечака Добрицу и његове пријатеље гуску Љубинку, мачка Згубидана и љубазну Мушкатлу, јунаке будућег серијала Гусар Добрица.

Дивно илустрована прича награђиваног писца Златка Васића о авантурама гусара са Панонског мора којима недостаје брод намењена је почетницима у читању.

Све о Ани

Ова књига даје одговоре на најчешће постављана питања деце и младих, која су прикупљана током неколико година у Кући Ане Франк у Амстердаму. Поједини одговори крију се у Аниној животној причи, док се неки други налазе на посебним илустрацијама с додатним информацијама. Уз више од сто фотографија и илустрација читаоци ће стећи свеобухватну слику о Анином животу и њеном свету.

Ми и наша историја

Уз ово издање читаоци ће упознати историју човечанства од нашег првог претка, па све до данас.
Привлачна свеобухватна прича о светској историји намењена је пре свега младим љубитељима науке о прошлости, а јасан и занимљив текст прате бројне илустрације и прецизне мапе.

Да ли лаје морски пас?

Збирка песама Пеђе Трајковића, нашег познатог аутора који је већ дуги низ година посвећен стваралаштву за децу, намењена је узрасту старијем од пет година, али и свим радозналим читаоцима који трагају за забавним и занимљивим одговорима на питања Шта је то бебећа срећа?, Чему служи старији брат?, Зашто зека има велике уши? и многа друга.

Црна птица

Роман Александре Јовановић који успешно спаја елементе фантастике, хорора, психолошког романа и универзалне приче о одрастању.

Намењен је пре свега старијим основцима, али и свим љубитељима добре приче. Илустрацију на корицама урадио је Добросав Боб Живковић.

Сви се бројимо

Књига откривалица у којој ће радозналци оштрог ока открити многе мале и велике тајне обичних и необичних одраслих особа и деце.

Ова књига, намењена деци старијој од пет година, подстиче на размишљање и преноси читаоцима племените поруке о важности уважавања других и развијања толеранције у свету око нас.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама