Шарчевић: Инсистирамо на квалитету рада и руковођења

јануар 16, 2018

Министар просвете Младен Шарчевић оценио је данас да мрежа школа у Србији не одговара садашњим потребама и најавио да ће се при изради нове мреже водити рачуна о људским и материјалним ресурсима

Министар просвете Младен Шарчевић оценио је данас да мрежа школа у Србији не одговара садашњим потребама и најавио да ће се при изради нове мреже водити рачуна о људским и материјалним ресурсима како би се обезбедила целодневна настава где је то могуће а неискоришћени објекти искористили за ђачки туризам.
Он је током обиласка радова на обнови средње школе “Бранислав Нушић” у Сокобањи, вредним 78 милиона динара, најаво да ће општине ускоро бити контактиране у вези са новом мрежом школа, саопштило је Министарство просвете.
“Осим реконструкције старих објеката, како би деца имала добре услове за учење и спорт, интензивно радимо и на дигитализацији система образовања. Инсистирамо на квалитету рада и руковођења, а како бисмо просвету вратили на место које јој припада указао сам представницима локалне самоуправе на важност оснивања општинског савета родитеља и важност јачања улоге актива директора”, казао је Шарчевић.
Извор: Бата

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Шарчевић: Инсистирамо на квалитету рада и руковођења"

  1. Ppmama каже:

    Hajde, tvoja prvi covek namesta konkurs za svoju sestru a ti si kao pravican i posten ..!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама