Šarčević: Insistiramo na kvalitetu rada i rukovođenja

16 januara, 2018

Ministar prosvete Mladen Šarčević ocenio je danas da mreža škola u Srbiji ne odgovara sadašnjim potrebama i najavio da će se pri izradi nove mreže voditi računa o ljudskim i materijalnim resursima

Ministar prosvete Mladen Šarčević ocenio je danas da mreža škola u Srbiji ne odgovara sadašnjim potrebama i najavio da će se pri izradi nove mreže voditi računa o ljudskim i materijalnim resursima kako bi se obezbedila celodnevna nastava gde je to moguće a neiskorišćeni objekti iskoristili za đački turizam.
On je tokom obilaska radova na obnovi srednje škole “Branislav Nušić” u Sokobanji, vrednim 78 miliona dinara, najavo da će opštine uskoro biti kontaktirane u vezi sa novom mrežom škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
“Osim rekonstrukcije starih objekata, kako bi deca imala dobre uslove za učenje i sport, intenzivno radimo i na digitalizaciji sistema obrazovanja. Insistiramo na kvalitetu rada i rukovođenja, a kako bismo prosvetu vratili na mesto koje joj pripada ukazao sam predstavnicima lokalne samouprave na važnost osnivanja opštinskog saveta roditelja i važnost jačanja uloge aktiva direktora”, kazao je Šarčević.
Izvor: Bata

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


3 komentara na "Šarčević: Insistiramo na kvalitetu rada i rukovođenja

 1. Ppmama kaže:

  Hajde, tvoja prvi covek namesta konkurs za svoju sestru a ti si kao pravican i posten ..!

  1. Ivana kaže:

   UH, kad bi bilo hrabrih i pravicnih da me slede, sad bih digla revoluciju protiv ovih licemernih smradova sto nam uporno vredjaju inteligenciju, uostalom, napisah komentar pa posle videh Vas i, govorimo jedno te isto na zalost! Ne kazem da je ista sto oni treba da urade lako i jednostavno i brzo izvodljivo ali, nista nikada nece biti dovedeno u kvalitetan red dok se ne iskoreni ta korupcija prokleta!

 2. Ivana kaže:

  Ma super sve to u teoriji zvuci,ali, kad ce se iskoreniti korupcija u zaposljavanju??????? Ja godinama bez posla a jos pre vise od 12 god. sam bila za modernizaciju nastave i pokusavala da iskoristi msva dostupna sredstva tada na kratkim zamenama na kojima sam radila jer srecom nisu ugurali nekog preko veze!!! O kom on kvalitetu govori onda licemerno meni npr., kada nastavnici nisu birani prema ikakvom kvalitetu bar na moje oci!!! Djubrad licemerna, malo je reci da mi se gade!!!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama