Сјајна идеја! Уместо слаткиша и лутака, за Нову годину деци поклањајте књигопакетиће!

20 децембра, 2016

За све оне који желе да поводом предстојећих празника обрадују своје најдраже добрим књигама „Креативни центар“ је припремио новогодишње књигопакетиће по специјалним, веома повољним ценама (с попустом од 30% до 80%).
knjige-kc
Реч је о пажљиво одабраним и лепо упакованим књигама намењеним различитим узрастима. У понуди је више од 30 различитих пакетића – по неколико комплета књига за малишане који се тек упознају с књигама, потом за децу предшколског узраста, као и за млађе и старије основце и тинејџере. Ове године и одрасли могу изабрати књигопакетић за себе или своје пријатеље. У сваком пакету налази се од три до шест књига, а постоји и специјални пакетић који садржи само луксузно издање – Спортску енциклопедију.
Сви књигопакетићи могу се наћи у Клубу књижари „Креативни центар“ (ТЦ „Еуроцентар“, Македонска 30 / Дечанска 5). За оне који нису из Београда или им је једноставније да купују преко интернета на сајту www.kreativnicentar.rs могу пронаћи избор од 12 пакетића, такође намењених свим узрастима.
Новогодишњи књигопакетићи продаваће се до 14. јануара.
Из ове издавачке куће стиже још једна лепа вест. Почела је подела календара „Креативног центра“ за 2017. годину. Уз сваку куповину у Клубу књижари „Креативни центар“ или преко сајта www.kreativnicentar.rs сваки купац на поклон добија календар који украшавају гавран и лисица – јунаци књиге „Стилске игре 2“ – коју је маестрално илустровао Душан Павлић, а написао Симеон Маринковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама