Школа којој се деца радују – она у којој се учи кроз игру, креативне и забавне активности

Стигао је период када се школа помиње сваког дана. Има ђака који јој се радују, али је ипак много више оних који би, да могу, распуст мало продужили.

А замислите школу у коју деца иду са задовољством и без жалби! Школу у којој се страни језик учи кроз дружење, забавне и креативне активности организоване искључиво кроз активан говор на енглеском или немачком језику.

Замислите школу у којој деца уче енглески или немачки на исти начин као што уче матерњи језик – кроз игру, спонтано и природно, без стреса и осећаја обавезе.

Ових неколико реченица, сасвим укратко, описују Berlitz курсеве енглеског и немачког језика за децу и тинејџере. Зато што су курсеви конципирани тако да деца уче страни језик кроз игру, дружење, асоцијације и забавне активности.

Учење кроз много забаве јесте битно јер тако деца не осећају притисак нити отпор према раду. А најбитније је да ће Ваше дете од првог дана проговорити на изабраном језику и стећи знање које ће заиста користити у животу.

Запослени у Berlitz-у воле да кажу како деца боравак у овој школи доживљавају као одлазак у играоницу или провођење времена са друштвом испред зграде, с тим што ово дружење има едукативни карактер.

Овакав концепт учења језика је успешан јер докле год се играју, деца су задовољна и довољно мотивисана да користе страни језик, па ову активност не резонују као обавезу коју имају у стандардној школи и не стварају негативна осећања. Дешава се да игре у којима учествују на часовима преносе и у кућни амбијент играјући се братом, сестром или другаром на исти начин као што су се играли на часу.

У Berlitz-у уче децу да, пре свега, разговарају с пријатељима на страном језику, и зато пазе да научено деца могу користити у реалном животу. Посебно обучени предавачи уводе нови језик у живот кроз дружење у учионици, играње улога и друге активности које одговарају узрасту деце а које омогућавају и малој деци да користе различите речи и реченице.

Главни циљ Berlitz центра за стране језике је да децу научи активном говору на енглеском или немачком и пружи им знање које ће трајати цео живот. Где год да ваше дете сутра крене у свет, знање које ће стећи у Berlitz-у ће сигурно помоћи да безбедно стигне на планирану дестинацију.

Шта ће ваше дете добити похађањем курса у Berlitz-у?

  • Од првог часа ће проговорити на енглеском или немачком језику.
  • Одмах употребљиво активно знање језика.
  • Квалификоване предаваче који преносе знање деци на њима својствен начин размишљања ради брзог и лаког учења.
  • Истраживање енглеског и немачког кроз забавне и креативне активности.
  • Супер дружење и диплому.

Курс је намењен деци и тинејџерима. Прилагођен је узрасту, знању и потребама Вашег детета, тако да га могу похађати деца узраста од 4 до 18 година. Обухвата фонд од 60 часова (30 виђења) – једном недељно 2 часа од по 40 минута и две паузе од по 5 мин.

Курс почиње крајем септембра 2022. и траје до јуна 2023. године.

Одржава се у складу са школским календаром, односно када су распусти и нерадни дани у школама, ни у Berlitz центру се не одржавају часови јер деца треба да се одморе када за то имају прилику.

Упис на дечије курсеве почиње од септембра и могућ је до краја месеца!

Уколико желите да се уверите да је Berlitz прави избор за Ваше дете, пријавите се за БЕСПЛАТАН ЧАС 10. септембра од 11 часова у центру који Вам одговара (Врачар, Дедиње, Баново брдо, Нови Београд). Испробајте бесплатан час без обавеза.

За пријаву позовите неки од бројева телефона које можете видети ОВДЕ.