Сутра до 8 сати резултати расподеле ученика по средњим школама

Министарство просвете, науке и технолошког развоја саопштило је данас да ће коначни резултати расподеле по школама и образовним профилима у средњим школама бити објављени до сутра у 8.00 часова на порталу Моја средња школа. Такође, сутра ће бити објављена и преостала слободна места за упис у другом кругу. За све ученике који из било ког разлога не могу да искористе предност електронског увида у коначан распоред, то ће бити омогућено у матичним школама.

За оне којима је то потребно, попуњавање и предаја листе жеља за други уписни круг електронским путем или непосредно у школи биће организовани 14. јула. Коначни распоред ученика по школама у другом уписном кругу биће објављен 15. јула.

Од 14. јула од 8.00 до 20. јула у поноћ је подношење пријава за упис електронским путем, после првог и другог уписног круга.

Све активности везане за завршетак основне школе, као и упис у средњу школу обављаће се без подношења иједног папира, једним логовањем на порталу mojasrednjaskola.gov.rs, рекли су у Министарству.