Sutra do 8 sati rezultati raspodele učenika po srednjim školama

12 jula, 2022

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da će konačni rezultati raspodele po školama i obrazovnim profilima u srednjim školama biti objavljeni do sutra u 8.00 časova na portalu Moja srednja škola. Takođe, sutra će biti objavljena i preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu. Za sve učenike koji iz bilo kog razloga ne mogu da iskoriste prednost elektronskog uvida u konačan raspored, to će biti omogućeno u matičnim školama.

Za one kojima je to potrebno, popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi biće organizovani 14. jula. Konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu biće objavljen 15. jula.

Od 14. jula od 8.00 do 20. jula u ponoć je podnošenje prijava za upis elektronskim putem, posle prvog i drugog upisnog kruga.

Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu mojasrednjaskola.gov.rs, rekli su u Ministarstvu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama