Сутра на сајму: Како школски систем „погрешно образује”

26 октобра, 2017

Ако сте планирали да сутра посетите Сајам, нека вам једна од обавезних станица буде и сала за предавања „Васко Попа”. Наиме, у петак 27.10. од 18.00 – 18.50 у Сали „Васко Попа“ о књизи Ноама Чомског „О погрешном образовању“ говориће проф. др Рајна Драгићевић, Зоран Ћирјаковић и уредници Едуке.
Плодно дело Ноама Чомског начинило га је једним од најнавођенијих мислилаца у историји, и јединим живим аутором на листи најцитиранијих, на којој се налазе имена попут Платона, Шекспира или Фројда. „О погрешном образовању“ представља незаобилазан избор текстова усмерених на образовање, сагледано у ширем контексту савременог света. Ауторова критика начина на који тренутни школски систем „погрешно образује“, и његови предлози за промену – представљају темељну литературу за наставнике, родитеље, људе запослене у школској администрацији и све оне који брину о будућности нараштаја којима остављамо овај свет у наслеђе.
С обзиром на то ко ће говорити на овој малој трибини, сигурни смо да ће бити много занимљивих ствари о којима се не говори сваког дана.
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама