Testovi i rešenja sa završnog ispita 2015/2016.

18 juna, 2016

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


6 komentara na "Testovi i rešenja sa završnog ispita 2015/2016.

 1. daca kaže:

  Kombinovani test zadatak broj 4. rešenje može i broj tri.POGLEDAJTE ZBIRKU ZADATAKA ZAVODA ove godine 379. zadatak(95.str) rešenje na 124str.

 2. Slobodanka kaže:

  Ja ne znam ko sastavlja te testove. Užas, psihičko maltretiranje dece. Ako nisu pokazali šta znaju za osam godina, sigurno neće na testu. Nekad je bilo drugačije, baš kako treba, ovi što sada smišljaju takva pitanja koja su svojstvena srednjoj školi, zaista ima veliki problem.

  1. daca kaže:

   Ludost je davati pitanja iz 5. I 6.razreda,test treba za zavrsna dva razreda.Ako neko ide u MG,polaze kombinovani test-promasaj.Nepotreban i za gimnazije,svaka srednja skola nek ima svoj test i to je to!Ne mogu da razumen da se u kljucu potkrada greska,pa sta mi prosvetni radnici da radimo u odeljenju?Dobijemo EKSTERNU!

 3. Marija kaže:

  Apel nadleznuma da deci priznaju i drugo resenje kao sto je u zbirci jer je velika vecina odgovorila vodeci se resenjima.Deca nisu kriva sto je doslo do takvog propusta pa su oba resenja priznata kao tacna.Nekima ce taj izgubljen bod pokvariti celokupan plasman za upis u zeljenu skolu.I moj sin je tu pogresio,jer je bio ubedjen da je to tacan odgovor,jer je ucio po zbirci

  1. Drina kaže:

   I moje dete je dalo odgovor pod br.3 jer je vezbao po toj zbirci

 4. Biljana Kristiansen kaže:

  Taj test iz matematike u Danskoj izgleda ovako, uz to se polaze i usmeni deo <3
  https://www.facebook.com/biljana.kristiansen/posts/1604401979889535

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama