Требају ли првацима таблети и да ли ваше дете користи свој, добијен од града? (АНКЕТА)

април 20, 2022

У недавном обраћању јавности заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да ће ђаци и ове године добити таблет-рачунаре од града, поменувши да овај “поклон” очекује и прваке. Да ли је то била грешка или не, тек, уверени смо да је данашњим првацима таблет-рачунар медвеђа услуга.

Учитељи и педагози у школама се, данима уназад, масовно жале на очигледан пад концентрације код деце, који је из генерације у генерацију све већи, на то да деца не умеју да вежу пертле, држе оловку, те да су им далеко потребнији бесплатни оброци и уџбеници, него таблет-рачунари.

Уз то, делује да већина ових које су ђаци у претходним годинама добијали – чуче заборављени у фиокама.

Зато смо и хтели да, све оне чија су деца добила таблет-рачунаре од града, питамо колико они то заправо користе?

Колико често ваше дете у школи/код куће користи таблет добијен од града, да би испуњавало школске обавезе?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Један коментар на "Требају ли првацима таблети и да ли ваше дете користи свој, добијен од града? (АНКЕТА)"

  1. Dragana B. каже:

    Slazem se!vise paznje deci i manji broj djaka u odelenju,apelujem,ne 32 vec napr.24?!posvecenos razgovor sa decom komunikacija i interakcija bez licnih simpatija pojedincima?Diskriminacija,.da bude iskljucena!Ne cujem,ne vidim , nista, za decu sa poebnim potrebama????Gde su ta deca??Po 1 do dva ,u svako odelenje, da se i ona ukljuce u zivot!!!i profesori da budu edukovani i socijalizovani ,pre svega pravi prof.sa diplomama drzav.inst.ne kupljene i ,dogradjeni frizeri , sminkeri, i td.toga imamo koliko hocete?.. A tek program za osnovce, je katastrof.Smanjiti program , samo na osnovno i manje teksta ,vise kreativnosti,slobode, pameti…Moglo bidosta toga i naravno vece plate profesorima saradnje sa decom i roditeljima..Psihologa ,dosta psihologa,pomoc i deci i roditeljima,jer smo se potrosili, od svega ..

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама