U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu formiran predmet povodom incidenta u Trsteniku

24 novembra, 2022

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu formiran je predmet povodom incidenta u školi u Trsteniku u kojoj je oštećena profesorka kojoj su učenici izmakli stolicu pa je pala na pod, dok su se oni sve vreme smejali i snimali telefonom, prenosi Tanjug.

Predmet je uzet u razmatranje po hitnom postupku i u toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja i podataka, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu formiran predmet povodom incidenta u Trsteniku"

  1. Ana kaže:

    A onda će ponosne tate i mame ovih delija da vrše pritisak na profesorku, njenog direktora, familiju, prijatelje i tužilaštvo da se sve zataška, gurne pod tepih i svede na dečji nestašluk. Smatram da profesorka treba da podnese krivičnu tužbu protiv dece, tj. roditelja i protiv škole, jer je ovo napad na službeno lice. Dobar advokat će da uradi sve ono što neće škola, školska uprava, tužilašvo, centar za socijalni rad ( koji treba da se uključi zbog lošeg roditeljstva ) i ministarstvo prosvete. Naravno i snimak skinuti sa društvenih mreža. Zamislite, završite fakultet, davali ste sve od sebe, i onda bas ovako nevaspitana deca tretiraju. Sramota. Nisam iz prosvete, imam četiri deteta i ovo kao roditelj zaista ne mogu da razumem.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama