Univerzitet u Beogradu predstaviće svoje fakultete srednjoškolcima, tokom dvodnevnog sajma. Evo kako da se prijavite

17 novembra, 2023

Univerzitet u Beogradu organizuje dvodnevni onlajn sajam obrazovanja tokom kog će se predstaviti svi fakulteti i studijski programi na osnovnim akademskim studijama.

Zainteresovanim učenicima i učenicama srednjih škola biće omogućeno da se upoznaju sa predstavnicima fakulteta, da se posavetuju i da na osnovu temeljnih ažuriranih informacija donesu odluku o izboru fakulteta.

Sajam će otvoriti prof. dr Dejan Filipović, prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu, u sredu, 22. novembra 2023. u 10 časova.

Prvog dana predstaviće se sledeći fakulteti:

Biološki fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Arhitektonski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Mašinski fakultet, Hemijski fakultet, Građevinski fakultet, Poljoprivredni fakultet, Matematički fakultet, Šumarski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski fakultet, Stomatološki fakultet, Fizički fakultet, Filozofski fakultet i Tehnički fakultet u Boru.

Drugog dana predstaviće se sledeći fakulteti:

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Tehnološko – metalurški fakultet, Pravni fakultet, Elektrotehnički fakultet, Filološki fakultet, Saobraćajni fakultet, Fakultet za obrazovanje učitelja i vaspitača, Fakultet političkih nauka, Fakultet bezbednosti, Geografski fakultet, Rudarsko-geološki fakultet, Farmaceutski fakultet, Medicinski fakultet i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji do 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta biće na raspolaganju učenicima i učenicama u odvojenoj “sobi” za dodatna pitanja i konsultacije.

Univerzitet u Beogradu poziva sve kandidate da pogledaju agendu, posete sajam u terminima prezentacija fakulteta za koje su zainteresovani i direktno saznaju sve u vezi sa upisom na željene studije.

Link za praćenje sajma: https://zoom.us/j/95792144785

Agenda 22. novembar

Agenda 23. novembar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama