Забава за целу породицу на 2.500 квадрата – Babylon park

8 маја, 2022

Тренд прославe дечјих рођендана ван куће, у простору и на месту намењеном баш томе, родитељима који су запослени и заузети много је олакшао ову обавезу и омогућио да коначно у том најважнијем дану у години могу и сами заправо да УЖИВАЈУ, уместо да проверавају да ли су све припремили и да ли неком од гостију, можда, нешто недостаје. Ауторка овог текста је, приликом једне такве кућне прославе, тек након што су гости полако почели да одлазе, схватила да је торта и даље у фрижидеру. Неначета.

Зато је, упркос свим дражима које имају рођендани код куће и успоменама које сами носимо из детињства, прослава у неком за то намењеном простору, у организацији људи који то сваког дана раде, заправо једини начин да у њему уживају сви једнако. Сигурно је да би и наше маме волеле да су могле мање да размишљају шта их чека кад гости оду, а више да уживају у нашим рођенданима.

Али, овај текст није (само) о томе. Кад време не дозвољава боравак напољу или једноставно желимо да адреналин подигнемо на виши ниво, а деци (и себи) пружимо мало другачију забаву и уживање, онда смо у потрази за атракцијама које ће нам то омогућити.

Такву једну атракцију, која нуди забаву за целу породицу на чак 2.500 квадрата, али и професионалну организацију незаборавних рођенданских забава, пронашли смо у Београду. Реч је о чувеном Babylon Parku, који је део израелског истоименог ланца забавних паркова. Налази се у склопу отвореног тржног центра „BIG Fashion Parк“ и на први поглед јасно је да Babylon није играоница, већ озбиљан, изузетно садржајан парк забаве намењен свим узрастима. То је место на ком се за сат времена деца могу изморити као да су трчала маратон, а опет остати читав дан и да им ни на секунд не досади.

Први Babylon Park основан је 1993. године у престоници Израела, након чега је уследило отварање још 12 паркова широм земље. Данас Babylon Park своје садржаје нуди и посетиоцима у Србији и у Великој Британији.

У Београду је то најсадржајнији забавни парк у затвореном, намењен посетиоцима свих узраста. Парк је подељен тематски, али и осмишљен тако да је један његов део прилагођен најмлађима, а у осталим могу уживати сви узрасти.

Babylon Kids

Простор намењен за забаву најмлађих, узраста већ од шест месеци, па до седам година. Ту су лавиринт, базен са сунђерима, тобогани, трамполине, све дизајнирано тако да пружи максимални ниво безбедности и забаве.

Babylon Jump

Ово је заправо скакаоница и намењена је мало старијој и много старијој деци. И свима који још чувају дете у себи.

Babylon park

Налази се у централном делу и заузима највећу површину. Ту је аутодром, ролеркостер, вртешке, аркадне и видео игре. Место из ког ће вам бити тешко и сами да изађете, а камоли да убедите децу да је време да крену кући. Овај део намењен је старијима од 6 година.

Babylon рођендаоницу чине издвојене просторије за прославу рођендана, али слављеник и његови гости користе и централни део забавног парка са авантуристичким вожњама, мини кугланом, видео и аркадним игрицама.

Међу атракцијама се, као што смо поменули, налази и једини roller coaster у затвореном у Србији.

Babylon располаже и удобним, одлично опремљеним простором за опуштање, за оне родитеље који би радије на миру попили кафу, него скакали са клинцима. Реч је о кафићу оригиналног назива и дизајна – Ovo&Neta.

Што се тиче начина коришћења за дневну посету, реч је о мало другачијем концепту, где корисници купују картице или наруквице у одређеној боји с којима могу приступати различитим садржајима.

Уколико размишљате о прослави рођендана у забавном парку, на њиховом сајту потражите пакете и опције, а свакако предлажемо да пратите и Инстаграм страницу јер се тамо могу пронаћи информације о актуелним акцијама или попустима.

Посебна препорука за оне који на својим прославама имају више генерација – Babylon је место на ком ће сигурно уживати сви од 6 до 866. Месеци.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама